-

Bülent Ersoy karşısında bacak bacak üstüne atan seyirciye çok sinirlendi

12 Mayıs 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Show'a konuk olan Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy önde oturan seyircilerden genç bir kızı bacak bacak üstüne atıyor diye fena haşladı..

Programda Bülent Ersoy giydiği mavi elbise ve sarı-lacivert göz makyajıyla dikkat çekerken asıl şaşırtan yanı ise Ersoy'un daha sahneye çıkmadan önce Kanal D izleyicilerinin ekranlarında mavi görüntüyle karşılaşması oldu.

FİLTRE TAKTIRDI

Gerçek daha sonra Bülent Ersoy'un yayına çıkmasıyla anlaşıldı. Ekrandaki görüntünün farklı olmasının sebebi filtre kulanılmasıydı. Anlaşılacağı gibi Bülent Ersoy uzun zaman sonra ekranlara çıkmak için Beyaz Show ekibine filtre şartı koymuş.

Bülent Ersoy canlı performans sergilediği programda karşısında bacak bacağa oturan geç kıza "indir o kalın bacaklarını, kırarım" dedi. Diva ayrıca canlı yayında içki isteyerek Beyaz'ı zor durumda bıraktı.

1 yorum :

  1. Bülent Ersoyda kendini bayagi bisey zannetti oney öyle ya kendini kralicemi saniyor nedir Beyazada cok kizdim dogrusu one öyle bir önünde diz cökmedigi kaldi birde kirmizi hali serseydiniz bari sadece sesi ni severim ama asla karsinda el ovalamam kimse kusura bakmasin.

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-