-

Beşiktaş'ın yeni transferleri Emre Güral ve Berkay Samancı kimdir?

28 Mayıs 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Transferin hareketli kulüplerinden Bucaspor, Süper Lig ekiplerinin gündemindeki futbolcularından Emre Güral ile Berkay Samancı’yı 800 bin euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’a verdi.

İzmir temsilcisinin bu transfer karşılığında siyah-beyazlılardan biri bonservisiyle diğeri kiralık olmak üzere iki futbolcu da alacağı açıklandı.


Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar Beşiktaş’tan alacakları futbolcuların kamp dönemi sonrası netleşeceğini belirterek, "Beşiktaş’ta bizim kendi takımımıza uyacağını düşündüğümüz 5 isim var ancak hangi ikisinin geleceği kamp dönemi sonrası siyah-beyazlı teknik kadro ve yönetiminin yapacağı değerlendirmeden sonra belli olacak. Her iki kulüp açısından da iyi bir alış-veriş olduğunu düşünüyorum. Emre istenen bir topçuydu. Berkay’ın transferi bize de sürpriz oldu" dedi.

Almanya’da Eintracht Frankfurt alt yapısında yetişen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre bu sezon Bucaspor’da 10 gol attı. Gurbetçi futbolcu A 2 Milli Takım’da da forma giyiyor.

Kocaelispor’da yetişen aynı yaştaki Berkay ise 2 kez U18 Milli oldu. Geçen hafta 18 yaşındaki Salih Uçan’ı 1 milyon 550 euro bedelle Fenerbahçe, Abdülkadir’i ise 1 milyon 300 bin TL’ye Sivasspor’a veren Bucaspor ikilinin transferiyle kasasını iyice doldurdu. (dha)

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-