-

12 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Batu Mosturoğlu bıçaklandı mı?

12 Mayıs 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Mecidiyeköy metrobüsde Galatasaraylı bir grup 12 yaşındaki Fenerbahçeli bir çocuğu bıçakladı.

Bir görgü tanığı yaptığı açıklamada, ”Zincirlikuyu Metrobüs girişine yürüyen 2 Fenerbahçeli taraftardan birini polisin önünde 1 Galatasaray taraftarı bıçakladı ve kaçtı. Gözümün önünde” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Final son maçı öncesi, Zincirlikuyu'da taraftarlar birbirine girdi. Aralarında Şekip Mosturoğlu'nun oğlunun da bulunduğu 3 taraftar yaralandı.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak Süper Final son maçı öncesi, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'nda Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi. Çıkan kavgada Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu Mosturoğlu ve Doğukan İşcan isimli bir taraftar bıçakla yaralandı. Aynı saatlerde, Esentepe Köprüsü altında da taraftarlar arasında kavga çıktı. Bu kavgada ise Fenerbahçeli bir taraftar bıçaklandı. Batu Mosturoğlu ve Doğukan İşcan ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacaklarından yaralanan şahısların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlk gelen haberlere göre bıçaklanan taraftartın Şekip Mosturoğlu'un oğlu Batu Mosturoğlu olduğu açıklandı. Daha sonra gelen haberlerde Batu Mosturoğlu'nun yaralanan taraftara refakat ettiği herhangi bir sorunun olmadığı yönünde bilgi geldi.

Yaralanan küçük taraftarın  isminin Doğukan İşcan olduğu ifade ediliyor.

AssaAAkCQAAABmw 426x320 Alçakça Saldırı





Bu arada Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu'nun da olayların çıktığı metrobüste olduğu ortaya çıktı. Batu Mosturoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada iyi olduğunu duyurdu.


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-