-

Volkan Demirel Selçuk İnan - Burak Yılmaz birarada

25 Nisan 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Türk Futbolunun üç önemli ismi  aynı mekanda bir araya geldi...
Aziz Yıldırım istediği için sakallarını kısalttığını söyleyen F.Bahçeli yıldız G.Saray maçı sonrasındaki sevinçlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti



Etiler'deki Nusr-Et Lokantası, önceki akşam büyük bir buluşmaya sahne oldu! Süper Final'de pazar günü oynanan G.Saray-F.Bahçe derbisine damga vuran Volkan Demirel, aynı mekanda G.Saraylı Selçuk İnan ve Sarı-Kırmızılı takımın transfer listesinde yer alan Trabzonlu Burak Yılmaz ile karşılaştı.


RESTORANA eşi Zeynep Sever'le birlikte giden kaleci Volkan, derbide kendisine frikikten gol atan Selçuk ve Burak ile bir süre sohbet etti. Daha sonra arka arkaya masalarda oturan futbolcuların arada şakalaştıkları görüldü. F.Bahçe'nin kazanması nedeniyle Volkan'ın oldukça moralli olduğu dikkat çekerken, buna karşın Selçuk keyifsizdi. Volkan Demirel, mekandan çıkarken de bazı müşteriler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

SELÇUK'LA ARKADAŞIZ
GAZETECİLERİN, 'Derbi maçın adamı oldunuz' hatırlatması üzerine F.Bahçe kalecisi, 'Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maçın adamı olmak diye bir çabamız yok. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza devam edeceğiz' dedi.
G.SARAYLI Selçuk İnan ile restoranda konuşması konusunda Volkan, 'Selçuk'la arkadaşız. Saha içinde de dosttuk. Zaten maçta saha içinde taşkınlık olmadı. Bugün de karşılaştık, arkalı önlü masada oturduk. Biz elimizden geldiği kadar dostluğumuzu yapıyoruz' yorumunu yaptı. Maçtan sonraki sevinç gösterilerinin abartılı olduğu eleştirisine yanıt veren Volkan, 'Tartışılmaması gerekiyor. Yanlış anlaşılmıştır' ifadesini kullandı. Milli futbolcu, uzun sakallarını neden kestiğine de açıklık getirerek, 'Aziz Yıldırım istedi, kestim' dedi.

NİNEYE 10, VALEYE 50 TL!
VOLKAN Demirel, lokanta çıkışında tam arabasına bineceği sırada yaşlı bir kadın yanına gelerek kendisinden para istedi. Kadına 10 TL uzatan ünlü futbolcu, otomobilini getiren valelere ise 50 TL verdi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-