-

Messi gibi Ronaldo da penaltı kaçırarak yıkıma uğradı

26 Nisan 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında penaltı atışları sonucu Bayern Münih'e elenen Real Madrid'de gözler, karşılaşmada takımı adına iki gol atan ancak seri penaltılarda topu ağlarla buluşturamayan Ronaldo'ya çevrildi.

Bu sezon gerek La Liga'da gerekse Şampiyonlar Ligi'nde takımının gol yükünü çeken Ronaldo, penaltıların ilkini gole çeviremeyerek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Basın toplantısında kendisine bu soru yöneltilen teknik direktör Jose Mourinho, oyuncusunun bu sezon en iyi futbolunu oynadığını ancak en iyilerin de başına bazen böyle şeyler gelebileceğini ifade etti.

Ronaldo ve Messi kıyası üzerinden konuşan Mou; "Onun en iyisi olup olmadığını söyleyerek radikal olmak istemiyorum. Sonuçta iki eşsiz oyuncudan bahsediyoruz. Ronaldo da Messi gibi Şampiyonlar Ligi yarı finalinde penaltı kaçırdı." sözlerini kullandı.
Messinin başına gelen onun da başına geldi!
Portekizli çalıştırıcı kaçan penaltı için ise ilginç bir yorum getirdi:

"Ronaldo mu kaçırdı yoksa Neuer mi inanılmaz bir yetenek gösterip kurtardı? Bilemiyorum..."

RONALDO, KAKA, RAMOS KAÇIRDI!
Real Madrid'de kullanılan 4 penaltı atışını gole çeviren tek isim Xabi Alonso oldu. Ev sahibi takımda, Cristiano Ronaldo, Kaka ve Ramos penaltı atışlarını gole çeviremedi. Bayern Münih'te David Alaba, Mario Gomez ve Schweinsteiger kullandıkları penaltı atışlarını gole çevirirken, Toni Kroos ve Philipp Lahm bu atışlarından yararlanamadı.

Devler Ligi'nde final 19 Mayıs'ta Bayern Münih'in de sahası olan Allianz Arena'da oynanacak

-----------------


MAÇIN GOLLERİ
Oynat
RONALDO PENALTI KAÇIRDI!
Oynat
BARCELONA ŞOKTA
Oynat
(Sporx) 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-