-

Sabri Sarıoğlu yeni sezonda Barcelona'ya transfer oluyor

1 Nisan 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun süredir Dani Alves'e alternatif arayan Barcelona Galatasaray'ın yıldız futbolcusu sabri sarıoğlu ile yeni sezon için anlaştı. Sabri sarıoğlu.'nun Barcelona'dan 1 milyon euro garanti para ve ek olarak  kaleyi tutturacağı şut başına  para  alacağı bildirildi.


Ligde ve şampiyonlar liginde umduğunu bulamayan Barcelona yeni sezona iddialı bir kadro kurmak istiyor. Gelecek sezon için işi şansa bırakmak istemeyen Katalan ekibin trnasfer listesinin başında Galatasaray'ın yıldız futbolcusu süperman lakaplı Sabri Sarıoğlu var. 


Alınan bilgilere göre Barcelona çoktan  Sabri Sarıoğlu ile anlaşıp ön sözleşme imzaladı bile.
Hatta soccerworld Sabri Sarıoğlu'un açıklamalarına  internet sitesinden yer verdi.

Sabri: 'Rüya gibi' 

Transferden sonra İspanya'nın ünlü gazetesi Marca'ya konuşan Sabri: "Her şey çok ani gerçekleşti, rüyada gibiyim. Şu anda yaşadığım mutluluğu anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır. Uzaktan gol atmak gibi bir şey oldu benim için Barcelona'ya gelmek. Buraya gelmemde Messi'nin payı büyük, transferden 2 gün önce bana mesaj atarak: 'O que acontece quando a filmar' dedi. Anladığım kadarıyla 'Burası çok güzel bir kulüp, seni aramızda görmek bana mutluluk verir' demek istedi. Umarım Türkiye'de olduğu gibi burada da başarılı olurum." dedi. 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-