-

Milan - Barcelona şampiyonlar ligi maçı ne zaman hangi kanalda?

28 Mart 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar Ligi’nde salı gecesi oynanan iki çeyrek final maçından sonra çarşamba gecesi de iki randevu var. Bunların en önemlisi Milan’ın Barcelona’yı ağırlayacağı mücadele olacak.

28 Mart 2012 Milan Barcelona maçının yayınlanacağı kanallar listesi şöyle:
Milan – Barcelona Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı 28 Mart 2012 Çarşamba günü Saat 21:45′te Naklen D-Smart Platformları  D-Smart 3D (55.Kanal)Euro FutbolEuro Futbol HDkanallarından canlı yayınlanacak.
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarında çarşamba akşamı iki mücadele daha oynanacak.
Marsilya, Stade Velodrome’da kendi seyircisi önünde oynayacağı maçta Almanya temsilcisi Bayern Münih’i ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkarak 1993 yılından bu yana en iyi derecesini elde eden Marsilya, Bayern Münih ile daha önce karşılaşmadı.
Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon, kaleyi bulan şutlarda 8,38 gibi yüksek bir ortalama tutturdu. Buna karşılık Marsilya 3,62 ortalamayla oynadı. Buna göre Bayern Münih, oynadığı maçlarda her 11 dakikada bir kaleyi bulan şut çekti. Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Franck Ribery, çeyrek finalde boy gösterecek futbolcular arasında, faule en çok maruz kalan oyuncu konumunda.
MUHTEMEL 11′LER
MARSİLYA
Bracigliano
Azpilicueto
M’ Bia
N’ Koulou
Morel Diarra
Cheyrou
Amalfitano
Valbuena
Brandao
Ayew
BAYERN MÜNİH
Neuer
Lahm
Boateng
Badstuber
Alaba
Luiz Gustavo
Kroos
Robben
Müller
Ribery
Gomez
Kaynak AA

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-