-

Okullarda kar ve yağmur tatili - hangi illerde tatil var

7 Şubat 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

7 Şubat 2012 okullarda kar tatili olan iller hangileri, 07.02.2012 hangi illerde ilçlerde okullar tatil,Ağrıda Antalyada, Adıyamanda, Edirnede okullar nerelerde tatil oldu
Türkiye’de kar ve sis ortalığı birbirine katarken çeşitli illerden kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Yurdun büyük bir bölümünü etkisine alan kar yağışı bazı illerde eğitime de ara vermelerine neden oldu.Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde kalan okullarda eğitime, 7 Şubat 2012 de ara verildiği bildirildi.
Edirne Karaağaçta ise yağmur ve selden 7 Şubat okullar tatil edildi
Adıyaman: Adıyaman’ın Gerger ilçesinde okullar 3 gün (6-7 ve 8 Şubat ) tatil edildi. İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklama şöyle; İlçemiz merkez ve bağlı köylerde bulunan tüm ilk ve orta öğretim okulları 06.02.2012 tarihi itibariyle 3 gün tatil edildi.
Son 10 gün içinde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle, ilçe merkezi, köyler ve bağlı birimlerde bulunan ilk ve ortaöğretim okulları, ulaşımında meydana gelebilecek olumsuz etkiler göz önüne alınarak, tedbir amacıyla, Gerger İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı uyarınca 6 şubat 2012 Pazartesi gününden itibaren 3 günü tatil edildi.
Ağrı :Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde: İl ve İlçe Merkezleri hariç Köylerimiz, Beldelerimiz, YİBO’lar ve Taşıma Merkezli İlköğretim okullarımız Pazartesi ve Salı (2 gün) yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk nedeniyle tatil edilmiştir.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-