-

İzlanda'da bulunan penis müzesinde sergilenenler

7 Şubat 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

İzlanda’da bulunan dünyanın ilk ve tek penis müzesinde artık insan penisi de sergileniyor.
Daily Mirror’ın haberine göre, 15 yıl önce Sigurdur Hjartarson isimli bir İzlandalı tarafından açılan ve halen balinalardan deniz ayılarına kadar 276 canlının penislerinin sergilendiği müze geçen haftadan itibaren ilk kez insan penisine de ev sahipliği yapmaya başladı.
Penis Müzesi'nde insan penisi de sergilenecek
Geçen hafta hayatını kaybeden Pall Arason adlı 95 yaşındaki İzlandalının bağışladığı penis özel bir operasyonla kesilip kimyasal maddelerle korumaya alındıktan sonra penis müzesinde sergilenmeye başladı.

İzlanda’nın küçük balıkçı kasabası Husavik’te bulunan “Falloloji Müzesi” 15 yıl önce açıldı.

Penis müzesi fikrinin aklına ilk kez kendisine hediye edilen “boğa penisinden yapılmış kamçı” ile geldiğini belirten müze sahibi Sigurdur Hjartarson, arkadaşlarının hediye ettiği balina penisleriyle müzenin ilk temellerini attığını söyledi.

Müzedeki en büyük penis bir ispermeçet balinasına ait. Penisin boyu 1 metre 70 santim. 276 canlıya ait penisin bulunduğu müzeye 277. Sergileme öğesi olarak insan penisi katıldı.

Hjartarson insan penisinin uzunluğunun ne kadar olduğu yolundaki soruya, “Bunu söyleyemem, gelip kendiniz bakın” yanıtını verdi.

Hjartarson, Pall Arason’dan tam 156 yıl önce penisini bağışlama sözünü aldığını belirterek, “Bunun için tam 15 yıl bekledim ve nihayet düşlerim gerçek oldu” dedi.

dha.com.tr 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-