-

Real madrid 1-3 Barcelona maçı golleri özeti

11 Aralık 2011 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Real Madrid 1-3 Barcelona maçı golleri izle 10 Aralık, , Barcelona 3-1 R. Madrid maçı golleri izle,Real Madrit – Barcelona Maçı geniş özeti video izle, Barcelona 3-1 Real Madrid maçı geniş özeti

İspanya La Liga maçında Barcelona ile Real Madrid 10 Aralık 2011 cumartesi akşamı karşılaştılar.El Clasico derbisinde Barcelona deplasmanda Real Madrid’i 3-1′lik skorla yine yendi.Real Madrid maça çok hızlı başladı.Maçın 32.saniyesinde kalecinin hatalı pasında Mesut Özil’in şutunu Benzame tamamladı ve Real Madrid 1-0 öne geçti.Barcelona bu gole 30.dakikada Messinin pasında Alexis Sanchez ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.İkinci yarıya golle başlayan Barcelona oldu. 52. dakikada Marcelo kendi kalesine ve 66. dakikada Cesc Fabregas2in golleri ile Bracelona maçı 3-1 kazandı.

Barcelona 3-1 Real Madrid maçı golleri

.Bu sonucun ardından Barcelona puanını 37 yaparak liderliğe yükselirken, Real Madrid takımı 1 maç eksikle 37 puanda kaldı ve 2. sırada yer aldı. İspanya La Liga’nın 17. haftasında Barcelona sahasında Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelirken, Real Madrid Sevilla’nın konuğu olacak.



0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-