-

Orhan Pamuk’un Sevgilisi Karolin Fişekçi Kimdir Kaç Yaşında Resimleri

10 Aralık 2011 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Orhan Pamuk, Karolin Fişekçi ile yeni bir aşka yelken açtı! Nobel ödüllü Pamuk’a yeni sevgili!
2006′da Nobel Edebiyat Ödülü’ne layık görülen Orhan Pamuk son günlerde yayımlanan romanlarıyla değil, özel hayatıyla da konuşuluyor.

Orhan Pamuk’un yeni aşkı

Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk, yeni sevgilisi ressam Karolin Fişekçi ile görüntülendi..

2006′da Nobel Edebiyat Ödülü’ne layık görülen Orhan Pamuk son günlerde yayımlanan romanlarıyla değil, özel hayatıyla da konuşuluyor. İki yıl önce Hint yazar Kiran Desai ile Hindistan’ın Goa sahillerinde baş başa tatil yaparken görüntülen Pamuk, daha sonra Hindistan’da bir süre kalmış, sevgilisine yeni çıkaracağı kitaplar için destek vermişti. Desai’ye olan aşkını itiraf eden Pamuk’un “Kiran’ın kız arkadaşım olduğu bir sır değil. O çok akıllı, güzel bir insan ve büyük bir yazar. Hindistan onunla gurur duymalı” sözleri, Hindistan basınında çok konuşulmuştu. Ancak SABAH’ın ABD’nin New York kentinde çektiği yeni fotoğraflar, ünlü yazar ile Desai arasındaki aşkın sonlandığını gösteriyor.

KOL KOLA ALIŞVERİŞ

Halen New York Columbia Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye devam eden Orhan Pamuk, New York Colombus Circle Alışveriş Merkezi’nde yeni sevgilisi ile alışveriş yaparken görüntülendi. Pamuk, kendisini “dünyanın en seksi sanatçısı” olarak tanıtan ve kışkırtıcı sanat çalışmalarıyla bilinen Karolin Fişekçi ile fotoğraflarının çekildiğinden habersiz bir hayli samimi bir şekilde kol kola yürürken objektifimize takıldı. Nobel Ödüllü Pamuk, şu sıralar yeni kitabı üzerine yoğun bir çalışma içerisinde. Pamuk’un Latin Amerika’da bir dizikonferansa katılacağı ise gelen bilgiler arasında.

‘FOTOĞRAFLAR NE GÖSTERİYORSA ODUR’

Orhan Pamuk’la kol kola görüntülenen ressam Karolin Fişekçi’ye ayağının tozuyla geldiği İstanbul’da telefonla ulaştık. Fotoğrafları sorduğumuz Fişekçi’nin, uzun bir sessizlikten sonra ilk sözü “Ben şimdi ne diyeyim” oldu. “Fotoğraflar ne gösteriyorsa odur” diye konuşan genç kadın ilişkiyi ne doğruladı ne de yalanladı ve Orhan Pamuk’la tanışıklığının eskiye dayandığını anlattı.

‘İLİŞKİMİZİ ONA SORUN’

Orhan Pamuk’un resim merakına da değinen ve “Zaten daha önceki röportajlarında hep ressam olmak istediğini anlatmıştır. Bu anlamda resme, sanata ilgisi büyük” diyen Fişekçi “Şu aşamada bir açıklamada bulunmak istemem. Onu üzmek istemem. Ermeni kimliğim ya da aykırı kabul edilen sanatsal duruşum nedeniyle bir şekilde ona zarar vermek en son isteyeceğim şey. Belki de bu fotoğrafları ona sormanız daha iyidir. En iyi açıklamayı kendisi yapacaktır” diyerek açık kapı bıraktı.

‘DESAİ İLE İLİŞKİSİ BİTTİ’

Yaklaşık bir buçuk aydır New York’ta olduğunu anlatan Fişekçi, Pamuk’la New York’ta tanışmadıklarını diye getirdi. Pamuk’un daha önce Hint asıllı yazar Kiran Desai ile olan ilişkisini hatırlattığım Fişekçi “O ilişki biteli çok oldu” diye konuştu. Orhan Pamuk’un şu sıralar Brezilya’da olduğunu ve daha sonra Arjantin’e geçeceğini dile getiren Fişekçi “Daha sonra İstanbul’a dönecek. Ben şu anda New York’a gitmeyi planlamıyorum” dedi.

TATLISU ERMENİSİYİM

Bir röportajda kendisini “Ermeni bir aileden geliyorum ama ‘tatlı su Ermenisi’ diyebilirsiniz. Türklerle evliliklerin yaşandığı bir ailede yetiştim” diye tanıtan Fişekçi, İstanbul doğumlu…

YOĞUN SEKS İÇEREN MESAJLAR

Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü mezunu olan 32 yaşındaki Fişekçi, yoğun cinsel mesajlar içeren sergileri ve nü resimleri ile adından söz ettiriyor. “Edep sınırlarımı kendim çiziyorum ve oldukça yukarıda” diyen Fişekçi, Hrant Dink’in öldürülmesinden sonra 16 Türk büyüğünün heykellerini öptüğü bir fotoğraf çalışması da yapmıştı.

TOP ÜSTÜNDE POZ

Fişekçi, 2009′da da erkekliğin fetişleşmiş sembollerine gönderme yapmak için kırmızı mini eteğiyle BeşiktaşMeydanı’ndaki bir topa çıkarak poz vermişti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-