-

Enka İnşaat İşçi Alımı İş Başvurusu

9 Aralık 2011 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Enka inşaat yeni işçi alımları ile istihdam kapısı olmaya devam ediyor. Sunduğu iş imkanları sayesinde ülkemiz insanının göz bebeği olmuş durumda. Enka inşaatın işçi alımlarıi stajyer alımları ve çeşitli iş istihdamı hakkındaki bilgilere aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Staj Fırsatları:

Staj fırsatları üst seviye üniversite öğrencileri için sunulmaktadır; tüm adayların İngilizce’ye hakim ve en az 3.0 ortalamaya sahip olması gerekmektedir. Her sene başvuruları için son tarih 31 Mart’tır. Yüksek talep ve sınırlı imkan sebebiyle, size önerimiz, staj başvurunuzu İnsan Kaynakları Web Site mizden ilgili yılın başlangıcında tamamlamanızdır.
Enka İnşaat İşçi Alımı:

Şu anda ENKA’da ki mevcut iş fırsatlarına başvurmak ve özgeçmişinizin veritabanımızdan ulaşılabilir olması için İnsan Kaynakları Web Site mizdeki adımları izlemenizi rica ederiz.

Tüm başvurular İnsan Kaynakları Departmanı’mız tarafından dikkatle incelenerek değerlendirilir ve potansiyel olanlar, başvuru sahiplerinin tercihlerine göre, uygun departman ve/veya projelere gönderilir. Bu işlem, gelecekteki istihdam ihtiyaçları için aday kaynağı olarak kullanılan CV veritabanına eklenmeden önce yapılır. İsterseniz, projelerimiz hakkında detaylı bilgiye “Projeler” başlığı altından ulaşabilirsiniz.

ENKA’yı destekleme, vizyon ve değerlerini başarma hedefi ile İnsan Kaynakları Yönetimi Politikaları şunlardır:

Şirketimizin stratejik hedeflerini ve çıkarlarını geliştirmek,
Çalışanların, yönetimin ve hükümet kuruluşlarının değişen ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmak,
Tercih edilen işveren olarak ENKA’nın itibarını sağlamak ve sürdürmek,
Karşılıklı güven ve saygının bulunduğu, tüm çalışanların kendini değerli hissettiği, misyonumuzu başarmak için en iyi çabalarını sarf edebildiği bir işyeri kültürü sağlamak,
Pozisyon için en nitelikli bireyi işe almak. Eşit fırsat veren bir işveren olmaktan gurur duyuyoruz ve ırk, dil, din, cinsiyet, etnik grup, ulus, renk veya fiziksel engele bakmaksızın tüm nitelikli adayların başvurularını memnuniyetle karşılıyoruz.
İnsanları teşvik etme hususunda güçlü inanca sahip olmak. ENKA’da, bir açık pozisyon için ancak bir ENKA çalışanı tarafından doldurulamayacağı doğruladıktan sonra dış kaynaklar dikkate alınır.
Gerçekleştirilen görevler ile ilgili yasa ve yönergeleri bilmek ve bunlara uymak,
Tüm çalışanların işlerinde kendilerinden beklenenleri anlamaları ve yeteneklerinin ve performanslarının, eğitim ve kariyer planlamalarının gelişmesi için yardım edilmesini sağlamaktan kendilerini sorumlu kılmaları.

Enka inşaat ile irtibata geçmek için hr@enka.com adresli mail adresine mesaj atabiliirsiniz. işçi alımları içinde cv’nizi insan kaynaklarına gönderebilirsiniz.

Türkiye – İSTANBUL
Adres: Balmumcu, Enka Binaları, Beşiktaş, 34349, İstanbul / TÜRKİYE
Tel: +90 – (212) 376 10 00 (pbx)
Faks: +90 – (212) 272 88 69
e-posta: enka@enka.com

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-