-

Youtube sansürsüz girme problemi ve çözümü

13 Ağustos 2010 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Youtube Türkiye’den giriş problemi, Yotube yeni girme yasağı nasıl kaldırılır

Yotube girme Çözümleri

Bunu Deneyin %100 oluyor.Ben Denedim açılıyor .Bu yol kesin çözümdür .ONAYLANMIŞTIR ADMİN

Araçlar>İnternet seçenekleri>Bağlantılar>yerel ağ ayarları > Otomatik yapılandırma komut dosyası kullan kutucuğunu işaretleyin alttaki satıra şunu yazın http://go.navige.com/ yada kopyala yapıştır farkmez.Sönra kaydedip çıkınız Yotube kesin olarak açılır

Ülkemizde son günlerde yaşanan Youtube ve Google hizmetlerinin hata vermesi ve bağlanamama problemi, kullanıcıların İnternet üzerinden kısıtlamasıa neden oldu. Peki Youtube’ye niçin girilmiyor? Youtube nasıl girilir.İşte bu sorulara uzmanlar şu şekilde cevap veriyorlar.
Türkiye’deki İnternet kullanıcıları son günlerde Google’ın Docs, Translate ve Feedburner gibi hizmetlere ulaşamıyordu. Hatta DNS ayarlarını değiştirip YouTube’a girebilen kullanıcılar bile artık meşhur video paylaşım sitesine girememeye başlamıştı.

Google’ın birçok hizmetine bağlanamayan kullanıcılar, İnternet’te bazı iddialar dillendirmeye başladı.Bunlardan en dikkat çekici olanı, Bilgi Teknolojileri Kurumu’nun (BTK) Google’ı ban’ladığı iddiası. Yorumlara göre YouTube’a erişimi tamamen durdurmaya çalışan BTK, yanlışlıkla birçok Google servisini banladı. Peki bu hata nasıl oldu?

Bu Hata Nasıl Oluştu?

Henüz BTK’dan konuyla ilgili açıklama gelmedi fakat İnternet’te yapılan yorumlara göre, Google’a ait IP adreslerinden 74 ve 209 ile başlayanlardan bir kısmı, problemin merkezini oluşturuyor. Google, kullanıcılarının bazılarını 209 ile başlayan adrese, bazılarını ise 74 ile başlayan adrese yönlendiriyor.

İddialara göre BTK, YouTube’a IP engellemesi yaparken, diğer bazı servislerin bloke olmasına sebep oldu.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-