-

Galatasaray'ın Transfer Listesinde kimler var?

7 Mayıs 2010 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’ın Bomba Transfer Listesi

Galatasaray Yönetimi, gelecek seon için genç isimleri kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstüne, transferde hata yaptıklarını, yeni sezonda daha savaşçı ve mücadele gücü yüksek isimleri kadroya katacaklarını açıklamıştı. İşte bu doğrultuda kollar sıvandı ve taarruz dört koldan devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim, ilk olarak genç oyuncularla takımın çehresini değiştirecek. Avusturya’nın Rapid Wien kulübünde forma giyen 21 yaşındaki iki gurbetçi Yasin Pehlivan ön liberoya, Veli Kavlak da orta sahaya takviye edilecek. Bank Asya’ya düşmesi kesinleşen Denizlispor’un 23 yaşındaki sol beki Çağlar Birinci ile Gençlerbirliği’nin 22 yaşındaki forveti Mustafa Pektemek de operasyonun kilit parçalarını oluşturuyor. Galatasaray’daki harekât bununla da sınırlı değil.

Kamptan önce tamamlanacak

Yönetimin tam yetki verdiği Tugay Kerimoğlu, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte yurt içindeki arayışlara devam ediyor. Adanasporlu Ersan Gülüm de (22) savunmanın göbeği için düşünülen isimlerden biri. Yerli transferi çalışmalarının yaz kampından önce bitirilmesi hedefleniyor.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-