31 Aralık 2012 Pazartesi

Yay Burcu 2013 yorumları - Yeni yılda neler olacak?


Sevgili Yaylar Ocak ayına mücadeleli geçen günlerden sonra kendilerini daha zinde ve formunda hissetmeye başlayacak. Uluslararası temaların da aktifleşeceği bu süreç Güneş Oğlak burcuna geçiş yapana kadar çok etkili olacak.Yine, Zıt burcunuz ama aynı zamanda sizi tamamlayan İkizler burcunda ilişkinizin gerçek durumunu öğrenmenizi sağlayacak. Ortaklık kurmaya, evlenmeye, nişanlanmaya, birlikte yaşamaya ya da tam tersi ayrılmaya karar verebilirsiniz. Gelişmeler duygusal bir ortamda aşırı uçlara kayabilir. 

Eğer bir ayrılık yaşarsanız Sizden çok daha genç ya da çevrenizdekilerden daha farklı birine bir anda âşık olabilirsiniz. Kimse sizi pek rahatsız etmeyecek görünüyor.19 Ocak sonrasında ise burcunuza geçen Güneş, aktif ve etkin günleri müjdeliyor. Kararlarınıza ve hayatınızın güzel noktalarına yoğunlaşın. yeni iş olanakları, türlü fırsatlar, terfiler, takdirler veya yeni bir kariyer çizgisi, Yay burçlarının ödülleri arasında olabilir. Hedeflerinizi belirlemeli ve ulaşmak için gayret göstermelisiniz. Hayal kırıklığı yaşamayacaksınız.  

Özellikle Yayların 1'i civarı doğumluları için değişim dönüşüm dönemi. İthalat-ihracatla uğraşanlar, akademisyenler, doktorlar veya araştırmacılar için şanslı bir dönem olacak... Para konularında biraz zayıf duruyorsunuz. Zaaflarınızı, karakteristik özellikler olduğunu kabullenmişsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.