31 Aralık 2012 Pazartesi

Oğlak Burcu Yeni Yıl yorumları - 2013 Oğlak BURCU


Sevgili Oğlaklar burcunuz üzerinde ilerleyecek güçlü Mars, kendinizi gayet olumlu bir şekilde yönlendireceğiniz zaman dilimidir yeniliklere iştahlı ve enerjiksiniz. Bu süreç, amaca uygun şekilde insanın kendini yönlendirmesini sağlar. Sağlığınızı güçlendirir. Satürn Akrep burcunda olduğu için yöneticisi Marsın Oğlaktaki ilerleyişi ile derinlikli bir şekilde amacınıza kilitlenerek yolunuza ilerlemenizi sağlar.

Bu ilerleyiş öncü burçta olması, erkekler ve politika işin içine girer. Eğer 15 Ocak,28 Aralık (+,-3 gün) tarihilerinde doğduysanız, etkilerini diğer insanlara göre daha fazla yaşayacaksınız. Güçlü bir pozisyonda olacaksınız ancak bu gücü iyi kullanmanız ve kimseyi ezmemeniz gerekecek. Bu enerjiyi doğru yönlendirebilen Oğlaklar son iki yılın en parlak dönemini yaşayabilir. Yine, Politikada değişimler gözlenirken, uluslararası ticaret yapanlar yakıp yıkmamaya özen gösterin.

Ay boyunca Sizi sevindirecek haberleri almak için ufak da olsa adım atmanız yerinde olacaktır. Marsın Venüs’le birleşecek olması ise aşka ve sevgiye dikkat çekmekte. Bu ay hayatımızdaki olayları hızlandırarak ilişkilere bakış açımızı, değiştirecek. Aşk olgusu öyle bir güç olacak ki seçmemize, herhangi bir sonuç için karar vermemize yarayacak. Unutmayalım; neye odaklanırsak onu yaşarız. Zararlı etkilerini es geçmiş oluruz. Bu zamanda derin nefes almalı, iyi beslenmeye özen göstermeli, vücudumuz ve aklımıza iyi bakmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.