31 Aralık 2012 Pazartesi

Akrep Burcunu yeni yılda neler bekliyor - 2013 yorumları


Ocak ayının ilk günlerinde, yine aktif ve ön planda olacaksınız. Bununla beraber, kalıcı başarı elde etmek için, kısa vadeli hırslardan, rekabetçi ortamlardan uzak durun. Enerjinizi işe verip, kişilerle uğraşmayı bıraktığınızda harikalar yaratabilirsiniz. Diğer yanda senelik ziyareti için burcunuza gelen Venüs İş bağlantılarının parasal paylaşımlar kısmı şimdi öne çıkıyor. Ortak yatırım dönemi başlıyor. İş ilişkilerinde daha yapıcı olmaya çalışalım. Vizyonumuz, gelecek planları yapmamıza elverecektir. 

Kısa seyahatler, toplantı ve yazışmalarla yoğun bir ay geçirebilirsiniz. Ancak kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla ilgili sorunlar yüzeye çıkabilir.Akrep burcuna geçecek olan Venüs sahiplenme, ihtiras ve kıskançlık duygularının hâkim olmaya başladığı birkaç haftalık sürece gireciğimizi gösteriyor. Yanıltıcı durumlar oluşabilir Güneş ve Neptün arasında oluşan olumsuz açı ise, yanılgılara, yanılsamalara, yanlış anlama ve de yanlış bilgilere sebebiyet verebilir. Bu da güzellik, zarafet, görgü ve diploması gibi meselelerin pek destek görmediği anlamına gelir. Kişileri fazlasıyla sahiplenmeye kıskanmaya, tutkularına yenik düşmeye sebep olabilir.

Önceleri beğeni duyulan şeyler ve kişiler, daha sonra nefret edilebilirler. Kıskançlık ve sahiplenme belirgin bir şekilde kendini gösterebilir. Neyse ki, Neptün’ün Venüs’le açısı olumlu ve tüm olumsuzluklara by-pass yapabilecek nitelikte. Evlilik veya bağlayıcı ilişkiler açısından uygun bir zamandasınız. Siz aramasanız da çeşitli adaylar kapınızı çalabilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.