9 Mart 2013 Cumartesi

Penaltıyı neden Selçuk değil de Drogba Kullanıyor?


Eskişehirspor maçının son dakikasında kazanılan frikik atışını Selçuk’a vermeyen ve bu şansı değerlendiremeyen Drogba, dün de maça damgasını vurdu! Fildişi Sahilli golcü, Burak’ın, “Selçuk’a ver” uyarısına rağmen, atışı kullanmakta ısrar etti, belki de takımını bir golden etti


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yedek bıraktığı Didier Drogba, 65. dakikada oyuna girdi ve Gençlerbirliği maçına damgasını vurdu. Hafta içindeki sakatlığı ve Schalke 04 maçı öncesinde riske edilmemesi açısından kulübede tutulan yıldız futbolcu, 83. dakikada hem penaltı kazandırdı, hem de kaçırdı. Geçen hafta Eskişehirspor maçının son dakikasında kazanılan frikik atışını kimseye vermeyen, ancak vuruşu auta giden Fildişi Sahilli golcü, dün de topu eline aldı. Bu sırada Burak Yılmaz, atışı Selçuk’un kullanmasının daha doğru olacağını belirtti ama Drogba ısrarla kendi kullanmak istedi. Ancak atışı auta çıktı.
Buna çok sinirlenen Drogba, zemine isyan etti. Türk Telekom Arena’nın zeminini tribünlere gösteren sarı-kırmızılı futbolcu, bundan dolayı sinirini çimlerden çıkardı.


Sneijder isyan etti
Oyundan alındığı için kabanı yere atan Sneijder,  iyi futbol oynadıklarını söyledi. Yıldız futbolcu, “Böyle oynamaya devam edersek kalan 9 maçı, hatta 10 karşılaşmayı da kazanabiliriz. Galatasaray sadece gol atamadı” diye konuştu.

SUÇLU BELLİ!
Drogba, geçtiğimiz sene içerisinde kariyerinin belki de en önemli atışını kaçırdı. 2012 Afrika Uluslar Kupası’nın final maçında Zambiya ile Fildişi Sahili karşı karşıya gelirken normal süre ve uzatmaları 0-0 sona eren mücadelenin sonunda Zambiya rakibini devirerek şampiyonluğunu ilan etmişti. Bu maçın 70. dakikasındaki penaltı atışında topun başına geçen Drogba, Gençlerbirliği maçında olduğu gibi vuruşunu auta göndermiş ve yine zemini suçlamıştı.
Agresif tavır
Gençlerbirliği karşısında golün gecikmesi, Galatasaraylı futbolcuları da strese soktu. Her iki devrede de Yekta ile Riera pas tartışması yaşarken, İspanyol futbolcu, kendisine atılan topların arkasına düşmesine kızdı. Riera, yenilen golde de Gökhan Zan ile tartıştı, ikilinin birbirini ittiği gözlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.