10 Mart 2013 Pazar

Fox Spikeri Murat Güloğlu kimdir - biyografi



Murat Güloğlu Sivas’ta doğdu. Anadolu’nun farklı yerlerinde aldığı ilköğrenim ve lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü’nü başarıyla tamamladı. Galatasaray Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Avrupa Birliği ve Dış Politika üzerine Yüksek Lisans yaptı.

 Eğitim çalışmalarından sonra öne çıkan görsel medya kurumlarının haber merkezlerinde Muhabir ve Haber Spikeri olarak görev aldı.Bu görevlerindeki başarısıyla öne çıkan Murat Güloğlu 1999 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından “Türkiye’nin En İyi TV Gazetecisi” sıfatıyla ödüllendirildi. 


Uzun yıllar Güneri Cıvaoğlu ile çalıştı. Son olarak FOX TV’de “Murat Güloğlu ile Çalar Saat Haftasonu” Programını hazırlayıp, sunmaktadır. Murat Güloğlu bu mesleğe dair büyük yeteneği , birikimi , kendine has haberciliği gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi ve sunumu ile de dikkat çekmektedir. Tüm bu özellikleriyle Murat Güloğlu gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.