11 Şubat 2013 Pazartesi

TT Arena'da Drogba'nın cep telefonuyla yaptığı kayıt


Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da dün akşam Didier Drogba rüzgarı esti.
Cim-Bom’un yeni transferine tribünleri tamamen dolduran taraftarlar çok büyük ilgi gösterdi. Sarı-kırmızılılar, tezahüratlar ve açtıkları pankartlarla yapılan transferden memnuniyetlerini gösterdi. “Şimdi sen ‘Yeniden’ aslan gibi savaş Didier Drogba”, “Alınacak bütün kupalara atıyoruz bir gol daha! Hoş geldin Didier Drogba” pankartları açan taraftarlar, dünyaca ünlü Fildişi Sahilli oyuncuyu coşkulu şekilde karşıladı.
Drogba maçı Başkan Ünal Aysal’la beraber locada izledi. Yoğun sevgi gösterileri nedeniyle şaşkınlığını gizleyemeyen başarılı futbolcu, taraftarı bol bol selamladı. Maçtan sonra loca önünde izdiham oluştu.
Bu sabah Liv Hostipal’da sağlık kontrolünden geçecek olan tecrübeli futbolcunun geçici lisansının 1-2 gün içinde çıkacağı daha sonra imza töreninin yapılacağı belirtildi.

DROGBA TELEFONA KAYDETTİ
Şampiyonluk şarkıları söyleyen sarı-kırmızılı taraftarların hep birlikte cep telefonlarının ışıklarını açması güzel bir görüntü ortaya çıkardı.
Didier Drogba bu görsel şovu cep telefonuyla kaydetti.
‘Müthiş MANZARA’
Didier Drogba maçta yaşadıklarını twitter’den takipçileriyle paylaştı. Fildişi Sahilli yıldız, “Maçta bizi destekleyen herkese teşekkürler. Statta müthiş manzaralar vardı. Herkese iyi geceler” diye yazdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.