15 Şubat 2013 Cuma

Tarkan sevgililer gününü Twitter'da geçirdi

 Müzmin yalnızlığıyla bilinen Tarkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü, Twitter üzerinden kendisini takip edenlerle şarkılar paylaşarak geçiştirdi. Ünlü şarkıcı güne Mozart ve Beethoven ile başladı.

Avukat Bilge Öztürk’le 6 yıl büyük aşk yaşayan ve 2008 yılında yollarını ayırdıktan sonra kalbini aşka kapatan Megastar Tarkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde twitter’dan romantik şarkılar paylaştı. Sevgililer Günü’ne özel şarkıları paylaşan Tarkan güne Mozart ve Beethoven’la başladı. Mozart’tan 25. Senfoni’yi, Beethoven’ın ise ‘Moonlight Sonata’ adlı eserini paylaşan ünlü yıldız, güne romantik şarkılarla devam etti. Tarkan’ın bir sonraki seçimi ise yine klasik müzikti.
Milyon kişiye Rachmaninoff dinletti
14 Şubat yalnızlığını Twitter’da geçiştirdi |  görsel 1
Sergei Rachmaninoff’un klasikleri arasında yer alan ‘Rhapsody on a Theme of Paganini’ adlı eserini 1 milyon 200 bin takipçisiyle paylaştı. Tarkan’ın müzik yolculuğu günümüze doğru uzanarak Bob Marley - Could You Be Loved, Sade - By Your Side, Yoav - Club Thing ile devam etti. 14 Şubat’ı tableti başında geçiren Tarkan, bir de fotoğraf paylaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.