15 Şubat 2013 Cuma

Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda?


Ezeli rekabet Avrupa arenasında... THY Euroleague'de Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş bu akşam Ülker Sports Arena'da karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak mücadele NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.


THY Euroleague'de bu akşam iki Türk takımı arasında derbi heyecanı yaşanacak.
TOP 16 Turu F Grubu'nda son iki sırada yer alan Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş, Türkiye'deki rekabeti Avrupa arenasına taşıyacak.
Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da saat 20.00'de başlayacak derbi NTV Spor ve NTVSpor.net'ten naklen yayınlanacak.
THY Euroleague'de son 16 takımın mücadele ettiği TOP 16 Turu'na iyi başlayamayan Türk ekiplerinden Fenerbahçe Ülker'in 1 galibiyeti bulunuyor, Beşiktaş ise henüz galibiyetle tanışamadı.
Euroleague'de Türk gecesi!

Kulüplerin kendi aralarında yaptığı anlaşma gereğince, THY Euroleague'de iki takım arasında bu akşam ve 4 Nisan'da oynanacak her iki karşılaşmaya da konuk takım taraftarları alınmayacak.
EN ÇOK SAYI YİYENLE EN AZ SAYI ATAN TAKIMLARIN MAÇI
Sarı-lacivertliler geride kalan 6 maç sonunda tek galibiyetini Rusya ekibi Khimki'ye karşı İstanbul'da 82-71'lik sonuçla aldı. Son maçında deplasmanda Yunanistan temsilcisi, kupanın son şampiyonu Olympiakos'a 82-71 yenilen Fenerbahçe Ülker, Top 16 turunda potasında gördüğü toplam 550 sayıyla, en çok sayı yiyen takım durumunda bulunuyor.
Puan cetvelinde son sırada bulunan, Euroleague'de bu sezon ilk kez mücadele eden Beşiktaş ise TOP 16 turunda istediği galibiyeti bir türlü alamadı.
Son maçında kendi evinde İsrail temsilcisi Maccabi Electra'ya 77-55'lik sonuçla kaybeden siyah-beyazlılar, toplam 361 sayıyla, TOP 16 turunda en az sayı kaydeden takım oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.