8 Şubat 2013 Cuma

Didier Drogba Fatih Terim buluşması video izle

Galatasaray'ın günlerdir sabırsızlıkla beklediği Fildişili dünyaca ünlü futbolcusu Didier Drogba nihayet İstanbul'a geldi.Havaalanında tarafarı selamlayan yıldız oyuncu kısa bir süre sonra Fatih Terim ile buluştu. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada Fatih Terim'in neşesi gözlerden kaçmadı..



FLORYA'DA COŞKULU KALABALIKSarı-kırmızılı takımın 1,5 futbol sezonu için renklerine bağladığı Fildişi Sahilli futbolcu, Metin Oktay Tesisleri'ne giriş yaptı. Tesislerin girişinde taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle kısa süreli bekleme yaşandı. Ardından beraberindeki yöneticiler eşliğinde Fildişili oyuncu Metin Oktay Tesisleri vardı.



Florya'da Fatih Terim'in karşıladığı Didier Drogba ve beraberindeki yöneticiler bir süre sohbet etti. Fildişili oyuncu, daha sonra Galatasaray TV'nin Florya'daki stüdyolarına geçerek burada kısa bir röportaj verdi. Yıldız oyuncu ardından konaklayacağı otele geçti.


Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Didier Drogba'nın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelişinin ardından açıklamada bulundu.


Terim, Drogba transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Camimamıza hayırlı olsun. Galatasaray'a hoşgeldin diyoruz öncelikle. dünyanın en kariyerli forvetlerinden biri Galatasaray forması giyecek. Drogba'nın gelişinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Maçlarımıza hazırlıklarımıza her zamanki gibi devam edeceğiz. Önemli bir isim, önemli bir kariyer. Kendisini burada görmekten son derece memnunum. Galatasaray camiası içerisinde kendisini evinde hissedecektir." ifadelerini kullandı.
Terim, Drogba'nın Cumartesi günü ilk idmanına çıkacağını belirterek, "Arkadaşlarıyla yarın beraber olacak. Sadece Drogba değil, hepsi Galatasaray için çok önemli isimler. Tanışacaklar. Bir kez daha hayırlı olsun. Yeni bir Aslan daha takıma katılmış oldu." diyerek sözlerini noktaladı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.