7 Şubat 2013 Perşembe

Didem Tuncay kimdir - hayatı biyografi ve yaşı


Ankara'da ABD Büyükelçiliği'ne düzenlenen canlı bomba saldırısında ekranların tanınan yüzü NTV'nin eski diploması muhabiri Didem Tuncay da yaralandı.
Didem Tuncay başarılı bir gazetecidir. NTV'de çalıştığı dönemde diplomasi muhabirliği yapmıştır.


Ünlü haberci de saldırıda yaralandı

ABD Büyükelçiliği’ne yönelik saldırıda yaralanan kadının Diden Tuncay olduğu öğrenildi. Numune Hastanesi’nde tomografisi çekilen ve müşahade altına Tuncay’ın durumunun iyiye gittiği bildirildi. Tuncay’ın vize işlemleri için elçilikte bulunduğu öğrenildi.
Ankara Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, Tuncay’ın hayati tehlikesinin sürdüğü söyledi.
Zengin, yaralının hayati tehlikesi bulunup bulunmadığına ilişkin soruyu, ”Hayati tehlikesi şu an için var ve bu nedenle yoğun bakım şartlarında hastamızı gözlüyoruz” diye yanıtladı.Zengin, ”Yapılan ilk değerlendirmede baş bölgesinde, özellikle sağ göz bölgesinde travmanın da bulunduğunu bir durum tespiti yapıldı. İlgili branşlardan tüm hekim arkadaşlarımızın ortak değerlendirmeleri halen devam ediyor. Mevcut bulgularla hastamızı yoğun bakımda gözleme devam ediyoruz. Tetkikleri hala devam ediyor” diye konuştu.
Olayın oluş şekline ilişkin bir bilgileri olup olmadığının sorulması üzerine de Zengin, ”Ailesiyle görüştük, gerekli bilgileri aldık. Zaten gerekli değerlendirme halen yoğun bakımda devam ediyor” ifadesini kullandı.
Didem Tuncay’ın vize işlemleri için elçilikte bulunduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.