27 Ocak 2013 Pazar

Hasan Şaş'ın Drogba Transferi hakkında açıklamaları


Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Beşiktaş derbisinin ardından galibiyeti yorumlarken, Didier Drogba transferi hakkında da sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.
Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Şaş, Fatih Terim'in yerine açıklama yapmasıyla ilgili olarak, "Hocamızın bacanağı Ünal ağabeyi kaybettik. Biz de haberi yeni aldık. Hoca onun için çıkamadı, evine gitti" dedi.
Galibiyetle ilgili konuşan Şaş, "Biz sıkıntılı dönemdeydik. Kötü bir futbol oynadık arka arkaya. Bir sürü transfer haberliyle de çalkalandı ortalık. Takımı motive etmek zordu. Beşiktaş da iyi bir takım. Sneijder değişikliğnii yaptık ama 10 kişi kalınca bu değişikliğin bir anlamı kalmadı. Kornerden gol yemeseydik daha farklı bir skor elde edebilirdik. İyiy oynadı, kazanmayı bildik. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın önündeyiz. Her şeyden önce bu 3 puan çok önemli" diye konuştu.
Weslej Sneijder'in performansını yorumlayan Hasan Şaş, "Melo'nun kırmızı kart görmesiyle saha içinde de değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle Sneijder'i tam anlamıyla göremedik. Sneijder'in maç eksiği var. İki hafta sorna hazır olur. İstekli, sempatik bir oyuncu. İstiyor bunu görüyoruz. Bence Galatasaray'a çok faydalı olacak" ifadelerini kullandı.
Didier Drogba ile ilgili transfer çalışmalarına da açıklık getiren Hasan Şaş "Görüşmelerin sürdüğünü biliyoruz. Yönetimimiz bir iki gün içerisinde açıklama yapcaktır. Olumlu yönde gelişmeler olduğunu biliyoruz" diyerek sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.