16 Ocak 2013 Çarşamba

Fatih Altaylı: Ben Salak mıyım - Levent Kırca: Evet Salaksın

Ergenekon ve Balyoz tertiplerinde yaşanan hukuksuzlukları anlatan Kırca’nın sözlerine sinirlenen Altaylı, programın tansiyonunu yükseltti. Kırca’nın sözlerine yanıt vermekte güçlük çeken Fatih Altaylı, sesini yükselterek sık sık konuğunun sözünü kesti.


Levent Kırca, “Niye sinirleniyorsun. Lüfen sakin olalım” diyerek programı sürdürmeye çalışsa da Fatih Altaylı kendine hakim olamadı. Levent Kırca, toplumun hassasiyet gösterdiği konularla ilgilendiğini ve bu konularda açıklamalar yaptığını söyledi.


Silivri'ye gitme ihtiyacı duymadığını söyleyen Altaylı'ya Levent Kırca, “104 gazeteci içerde hiç aklına gelmedi mi davaya gidip izlemek?” diye sordu. Altaylı cevap olarak “gitmedim, canım istemedi” dedi.
Levent Kırca’nın “Sen gitmezsin. Ne de olsa iktidara yakınsın” dedi. İzleyicilerin de gönderdiği "yalaka" mesajıyla kimyası bozulan Altaylı, “Evet ben iktidar yalakasıyım” ifadesini kullandı.
Fatih Altaylı, siniri yatışmayınca programı sonlandırmak zorunda kaldı. Oldukça tartışmalı geçen program sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.