15 Ocak 2013 Salı

Derin Futbolda Derin Rezalet - Beyaz TV Sneider haberi 14.01.2013

Derin futbol programında derin skandal.. Sırf reyting uğruna Sneijder'in 01.30'da Atatürk Havaalanına ineceği bilgisini veren  utanmadan sıkılmadan defalarca  bunu alt yazı olarak geçen Beyaz TV'nin kara programı Derin Futbol, Galatasaraylı taraftarları boş yere havaalanına topladı..


Ertem Şener'in sunduğu ve Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı gibi isimlerin yorum yaptığı Derin Futbol adlı spor programı dün öyle bir yalan haberciliğe imza attı ki Galatasaray taraftarları Beyaz Tv'nin önüne toplandı. 



Snijder'in transferinin tamamlandığını ve 01.30 da İstanbul'da olacağı haberini veren Ertem Şener Ve Rasim Ozan Kütahyalı Galatasaray taraftarını heycanlandırdı. Program sonlarına doğru sıkışan ekip transferin kendilerinin değil takımın yaptığını ve bilgiyi Galatasaray yönetiminden almaları gerektiğini ifade ettiler. Yalan ve reyting için yapılan bu haber sonrasında Facebook ve Twitter üzerinden Tv Kanalına Ertem Şener'e ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya küfür, ağır hakaret ve yalancılıkla ile bir çok ileti gönderildi. Facebookta bir çok Galatasaray sayfası ve kullanıcı Kanalı ve programı RTÜK'e şikayet etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.