10 Ocak 2013 Perşembe

11.01.2013 - Okulları tatil olan iller - 11 ocak 2013

Trabzon'da Eğitime Kar Engeli
Trabzon’un bazı ilçe, belde ve köylerindeki okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, merkez ilçeye bağlı Akyazı, Çamoba, Çimenli ve Yalıncak ilk ve ortaokulları dışındaki tüm belde ve köylerdeki okullar ile Şalpazarı ilçesinin tamamı, Sürmene ilçesine bağlı Çamburnu, Oylum, Küçükdere ve Çehreli Aksu beldelerinde bulunan ilk ve orta okullarının, kar yağışı nedeniyle 10 Ocak Perşembe günü tatil edildiği bildirildi.

Samsun'da Kar Tatili
Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle iki ilçede okullar perşembe ve cuma tatil edildi.

İl Eğitim Müdürlüğü" Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde yağan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitim- öğretime pazartesi gününe kadar ara verildiği bildirildi.

Eğitime Kar Engeli
Şarkışla ilçesinde bazı okullarda eğitime verilen ara 1 gün uzatıldı.

Şarkışla Kaymakamlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Akçakışla beldesinde, Samankaya köyünde ve birleştirilmiş sınıflı okulların bulunduğu köylerde, yoğun kış şartları nedeniyle eğitime verilen ara 1 gün daha uzatıldı. İlçede taşımalı eğitime de yarın ara verilmesi kararlaştırıldı.

Söz konusu yerler dışındaki yerleşim birimlerinde yarın eğitim-öğretimin devam edeceği kaydedildi.

Niğde’de okullara kar tatili
Niğde’de olumsuz hava koşulları nedeniyle Niğde merkez, merkeze bağlı köy-kasabalar ile Altunhisar, Bor, Çiftlik, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Çankırı'da okullar tatil
Çankırı Valiliği, kar yağışı nedeniyle anaokulları ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Bartın’da okullar yarın da tatil
Bartın’da yoğun kar yağışı nedeniyle Salı ve Çarşamba günü tatil edilen okullar 10 Ocak Perşembe günü de (yarın) tatil edildi.

Kilis'te eğitime kar engeli
Kilis'te etkisini sürdüren kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

Elazığ'da kar tatili 1 gün daha uzatıldı
Elazığ'da yoğun kar yağışı nedeniyle Arıcak, Ağın ve Keban hariç, merkez ve diğer ilçelerde bulunan ilk ve orta dereceli okullar 10 Ocak Perşembe günü için bir gün daha tatil edildi.

Hakkari'de okullar pazartesine kadar tatil
Hakkari 'de kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi gününe kadar tatil edildi.

Bolu'da okullara 10 Ocak'ta kar tatili
Bolu'da etkisini artıran kar yağışı nedeniyle iki ilçe hariç tüm il genelinde okullar 10 Ocak'ta tatil edildi. Kıbrısçık ve Seben ilçelerinde ise eğitime devam edilecek..

Iğdır'da eğitime kar engeli
Iğdır'da etkili olan kar yağışı dolayısıylakent genelinde eğitime 1 gün ara verildi. Iğdır'da eğitime kar engeli Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada,Valilik kararı doğrultusunda yoğun kar yağışı nedeniyle okulların 1 gün süreyletatil edildiğini söyledi.

Zonguldak'ta Okullar Yarın da Tatil
Zonguldak'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarın da tatil edildi.

Karabük'te Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Karabük Valiliği'nden yapılan açıklamada " Yoğun kar yağışı nedeniyle ilimizdeki tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları 10.01.2013 Perşembe günü 1 (Bir) gün süre ile tatil edilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamilelerde idari izinli sayılacaklardır.

Giresun'da Okullara Kar Tatili
Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın bazı ilçelerde eğitim öğretime ara verildi

Güneydoğu'da Eğitime Kar Engeli
Güneydoğu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Mardin, Siirt ve Bingöl'de okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Bölge genelinde etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji yetkililerinden alınan kar yağışının yarın etkisini artıracağı yönündeki bilgi üzerine tedbir amacıyla kar yağışının etkili olduğu Mardin, Siirt ve Bingöl'de yarın eğitime bir gün ara verilirken, Mardin ve Siirt'te kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacak.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin (MAÜ) merkez ve tüm bağlı yerleşkelerinde de eğitime 2 gün ara verildi.

-Mardin-

Mardin Valiliği'nden yapılan yazı açıklamada, Mardin ve merkeze bağlı köylerde okulların yarın tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, merkez ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesinin yanı sıra kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın izinli sayılacağı kaydedildi.

MAÜ'nün de merkez ve tüm bağlı yerleşkelerinde olumsuz hava koşullarının meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, daha önce bir gün süreyle verilen tatil süresinin 10 -11 Ocak 2013 tarihlerini de kapsayacak şekilde iki gün daha uzatılarak eğitim ve öğretime ara verilmesinin uygun görüldüğü bildirildi.

-Siirt-

Siirt'te devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 10 Ocak 2012 Perşembe günü, il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, meteoroloji yetkililerince yapılan son değerlendirmelere göre ilde devam eden kar yağışının perşembe günü etkisini daha da artıracağı tahminleri doğrultusunda tedbir amacıyla, ana okulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime yarın ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi.

Açıklamada, yarın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

-Bingöl-

Bingöl Valiliği'nce yoğun kar ve fırtınadan dolayı bir çok yolun kapalı olması nedeniyle merkez ve ilçelerdeki ilk ve ortaöğretim kurumlarında taşımalı eğitim kapsamındaki tüm öğrenciler için eğitime yarın ara verildiği duyuruldu.

Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Balveren Beldesi ile Aslanbaşak köyünde eğitime yarın ara verildiği kaydedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.