31 Aralık 2012 Pazartesi

Yengeç Burcu 2013 yorumları - Yeni Yılda neler olacak?


Sevgili Yengeçler hareketli bir ay başlıyor size stratejik destek veren, sizin kendinizi ifade etmenizi sağlayan koşullar devam ediyor… Evinize dair önemli bir görüşme, konuşmadevreye girebilir. Arsa, emlak, alım, satım işlerinizden faydasağlayabilirsiniz.8 Ocak tarihinden sonra pazarlama, satış,reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızdarahat ve etkili hareket etmenize neden olacak. Yine ticaretle uğraşanlar için oldukça aktif ve keyifli bir dönem olacak.. 

Taşınmak, evde tamirat yapmak, ev kiralamak, satmak veya başka bir mülke ilgili girişimleriniz için aybaşından itibaren harekete geçebilirsiniz. Bu yeniayla beraber atacağınız adımlar sağlam olacak ve istediğiniz yönde gelişecek. Yeniaydayurtdışı, üniversite, mahkeme ve medya bağlantılı konular da olumlu. Kariyeriniz ve anneye ait meselelerde sürpriz bir gelişme olabilir Yine Bu ay zaman zaman karamsarlığa kapılsanız bile hassas su elementinizin baskın olduğu enerjiler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak Venüs, Perşembe sonrasında eğitim verme, sunum yapma gibi alanlarda sizi desteklemeye devam edecek. Spekülatif konularda risk alabilir, alıp satabilirsiniz.

                                           


Yurt dışı veya medya ile ilgili çalışmalarınızı daha etkin şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yine, İmzayı atın Yeni bir iş vs kontrata imza atmanız gerekiyorsa, hiç düşünmeyin.21 ve 22 Ocak tarihinden itibaren 2 gün boyunca ise, bu iyimser ruh hali yerini hırs, rekabet, kavga, tartışma, düşmanca hareketler, güç mücadeleleri ve takıntı türünde başlıklara bırakıyor Bazı Yengeçler ise hayatı içinde boğulabileceği, kendini kurban edebileceği karanlık bir okyanus gibi algılayabilir. Bir kadınla ilgili sorunlar olabilir. Duygularınızı manipüle eden kişilere dikkat edin! Kabul görme ihtiyacındasınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.