21 Aralık 2012 Cuma

Teoman kiminle ne zaman evleniyor?


Sürpriz bir kararla müziği bırakıp tekrar ani bir kararla müziğe dönen Teoman, yakın bir zaman önce müziğe dönüş kararını şöyle duyurmuştu:
“Arkadaşlar, geçen sene sizlere müziği bıraktığımı bildirmiştim. Şimdi ise, sahneye geri dönme kararımı bildiriyorum. Bıktığımı, daha uzun yıllar yapmak istemeyeceğimi düşünüyordum ama yanılmışım. Canım sahneye çıkmak istiyor. Üretim konusuna gelince; kendimi biraz serbest bırakmayı düşünüyorum. Yani sahneye dönüyorum ama şarkı yazma konusunda kendimi zorlamak istemiyorum. İleride, eski şarkılarımın başarısını yakalayan ya da aşan şarkılar yazarsam, sizlerle bir şekilde paylaşırım. Az sayıda, özenli konserler vereceğim. Ne zaman , Nerede, nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler”


Teoman’ın bu kararının ardından daha önce 2005 yılında Amerika’da evlendikleri iddiasıyla gündeme geldiği Ayşe Kaya ismi ile yaşadığı aşk ve 2013 yazı için almış oldukları evlenme kararının mı etkili olduğu bilinmez ama Teoman’ı tekrar yaşama bağlamışa benziyor.
Teoman’ın Evlenmeyi düşündüğü sevgilisi Ayşe Kaya Kimdir?
Ayşe Kaya ,Teoman’ın mezun olduğu üniversite ve bölüm mezunu Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümü. Üniversite eğitiminin üstüne, Amerika-New York’ta bulunan School of Visual Arts ve International Center of Photography’de Hikaye konusunda eğitim alan Ayşe Kaya, Türkiye’ye dönüşünün ardından düğün ve doğum fotoğrafçılığı yapmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.