17 Aralık 2012 Pazartesi

Şirince Köyü için Rezervasyon - Kıyamet senaryoları


İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyü, ''Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de kıyametin kopacağına'' dayanan bir inanış sayesinde yabancı turist açısından her yıl boş geçen 15 Aralık'tan yıl sonuna kadarki Noel tatili döneminde bu yıl yüzde 100 doluluk yaşayacak.
Guetemala'da bu yılki kazılarda hem daha eski hem de 21 Aralık 2012 tarihinin daha ilerisini gösteren bir Maya takvimi bulunsa da belli çevrelerin, ''Efsanevi Marduk gezegeninin 21 Aralık'ta dünyaya çarparak kıyametin kopacağı'' yönündeki inanışı sürüyor.



MAVİ ENERJİ GRUBU
Dünyada kendilerini ''Mavi Enerji Grubu'' olarak nitelendiren bir grup, 21 Aralık 2012'de sonlanan Maya takvimine dayanan inanışları çerçevesinde, kıyametten yeryüzünde sadece Şirince ile Fransa'nın güneyindeki Bugarach köyünün etkilenmeyeceğini düşünüyor. Bu düşünce, bozulmamış mimari yapısıyla önemli bir turizm merkezi konumunda olmasına karşın, her yıl 15 Aralık'tan yıl sonuna kadar süren Noel döneminde yabancı turistten mahrum kalan Şirince köyünü cazibe merkezi haline getirdi.  Dünyadaki hayatın 21 Aralık'ta son bulacağına ve bu kıyametten sadece Şirince ile Bugarach köylerindeki insanların Hz. İsa tarafından kurtarılacağına inanan ''Mavi Enerji Grubu''na mensup kişiler, Şirince köyündeki konaklama tesislerini yaptırdıkları rezervasyonlarla aralık ayı için şimdiden doldurdu. (AA)

                                  

kaynak:habertürk



Rezervasyon için

Tel: +90 232 898 3254
Faks: +90 232 898 3256 
Yetkili: Ugur KAYA. Mobile: +90 532 795 37 63 
Email: info@doktorunevi.com
Ulaşım
Şirince, İzmir 'in ilçelerinden Selçuk'un bir köyüdür. Şirince'ye Selçuk içinden doğu (dağ) yönüne sapan 8 kilometrelik bir asfalt yoldan ulaşılıyor. Yöredeki turizm merkezlerine günü birlik gelip-gitme olanağı olan bir yerleşim alanıdır. İzmir otobanından gelecekler, Belevi gişelerinden çıkarak Selçuk yönünde ilerleyecek ve şehrin girişindeki Shell benzin istasyonunun karşısındaki tali yoldan ilerleyip Şirince tabelasını takip edeceklerdir. Otomobille gelirken, İzmir-Aydın otoyolu Selçuk çıkışından 12 km sonra, Selçuk kent girişinde sola sapınız. Selçuk garajından köye her saat başı dolmuş var. İstendiği taktirde ulaşım sağlanır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.