12 Aralık 2012 Çarşamba

Show Tv'de yayınlanan adam asmaca 350 bin TL Kazandırdı


Show TV, yeni yıla eğlenceli ve büyük ödüllü bir yarışmayla merhaba dedi.
Adam Asmacadan ilk bölümde 350 bin TL kazandı! |  görsel 1Dün akşam yayınlanan yarışmanın ilk bölümünde, tam 350 bin TL ödül 8 harfli kelimeyi doğru bilen emekli bir çifte verildi. 1 Milyon TL ödüllü Adam Asmaca’nın sunuculuğunu yapan ekranların sevilen yüzü Ümit Erdim ise büyük ödül kazanan çiftin mutluluğuna ortak oldu.

TAM 350 BİN TL KAZANDILAR

Yarışmanın dün akşam yayınlanan ilk bölümüne katılan emekli Cemal ve Ayten çiftinin harflerle olan soğuk kanlı mücadelesini herkes nefesini tutarak izledi. Cemal ve Ayten çifti, kendilerine sorulmak üzere 3 numaralı zarfı seçti ve 8 harfli kelimeyi tahmin etmeye çalıştı. Yaptıkları harf tahminleriyle herkesi şaşırtan Cemal ve Ayten çifti, sadece 1 harfi yanlış söyledi. Yanlış söyledikleri “M” harfi, emekli çiftin tam 150 bin TL’sine maloldu. Daha sonraki harfleri doğru açtıran çift, “Çıngırak” kelimesini bilerek tam 350 Bin TL’nin de sahibi oldu. 

DEVAM ETMEDİLER

350 Bin TL kazanan çifti kutlayan Ümit Erdim, daha sonra yarışmacıları 1 Milyon TL büyük ödül için devam edip etmeyeceklerini sordu. Kazandıkları parayla dünya turu yapacaklarını söyleyen Cemal ve Ayten çifti, paralarını riske atmak istemediklerini söyledi. Bunun üzerine 350 Bin TL’sini büyük ödülü alan emekli çift sütüdyodan ayrıldı.

Sadece doğru harfleri söyleyerek 1 Milyon TL kazandıran aile yarışması ‘Adam Asmaca’ Çarşamba hariç her akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.