20 Aralık 2012 Perşembe

Şampiyonlar Ligi kura çekimi izle 20.12.2012 - Galatasaray


Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi bugün yapılacak. Kura çekimi 12.30'dan itibaren ntvspor'dan canlı yayınlanacak.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde yer alan tek Türk takımı. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında Messi'li Barcelona da var. Galatasaray Şampiyonlar Ligi Kura çekimine 2. torbadan katılacak.

CANLI  YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Kuraya ikinci torbadan girecek sarı-kırmızılıların muhtemel rakipleri arasında Paris Saint Germain (Fransa), Schalke 04, Borussia Dortmund, Bayern Münih (Almanya), Barcelona, Malaga (İspanya) ve Juventus (İtalya) yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final hedefleyen Galatasaray'da İsviçre'de çekilecek olan kura çekimi öncesinde nefesler tutuldu. Rakip olarak Schalke, Paris Saint Germain ve Malaga'yı gözüne kestiren Galatasaray'da kurada istenmeyen tek takım ise Barcelona! 
Galatasaray, rakip olarak Schalke, Paris Saint Germain ve Malaga'yı isterken; muhtemel rakiplerin hemen hepsi de Galatasaray'ı rakip olarak görmek istiyoruz.
Son iki sezondur yaptığı yatırımla dikkatleri üzerine çeken Paris Saint Germain'de taraftarlar, kura çekimi öncesinde düzenlenen ankette ya Galatasaray ya da Celtic'in rakip olarak gelmesini istedi. 
Fransız taraftarların yüzde 43'ü ya Galatasaray ya da Celtic'in rakip olarak gelmesini durumunda Paris Saint Germain'in büyük bir ihtimalle çeyrek finale kalacağını düşünürken; yüzde 18'lik bir dilim ise rakip olarak Valencia ve Shaktar Donetsk'i seçti.
İkinci torbanın kağıt üstünde en zayıf takımları olarak gösterilen Galatasaray ve Celtic, Malaga'nın da iştahını kabartmış durumda... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.