14 Aralık 2012 Cuma

Recep Niyaz Maçtan sonra evine yürüyerek gitti


Fenerbahçe’de geleceğin yıldızları arasında gösterilen Recep Niyaz, Göztepe maçında ilk kez sarı lacivertli forma altında gol atmayı başarırken, karşılaşma sonrası yaşadıkları saha içi kadar ilginçti.



Doksan dakikanın ardından alt yapıda birlikte forma giydiği arkadaşları ile Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan ayrılan 17 yaşındaki oyuncu evine yürüyerek gitti. Gecenin en mutlu adamını sokakta gören Fenerbahçeli taraftarlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Önce durumu anlamayan ardından genç futbolcuya büyük ilgi gösteren taraftarlar gece yarısı hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
18 yaşını doldurmadığı için henüz ehliyeti bulunmayan genç oyuncunun stada fazla uzak olmayan evine her maç sonrası yürüyerek gittiği belirlendi. Geçmiş dönemlerde Aurelio ve Lugano, şu an ise Milos Krasiç stada yakın oturmalarına rağmen hem güvenlik gerekçesi, hem de yoğun ilgiden sürekli araba kullanıyor. Recep’in şöhreti biraz daha artınca nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu oldu.
                                          
Kocaman’ın oğlu gibi
Öte yandan Teknik Direktör Aykut Kocaman için Recep’in yeri çok ayrı. Kulüp içinde genç oyuncu için “Aykut Hoca’nın oğlu” yorumları yapılıyor. Tecrübeli çalıştırıcı Recep ile sürekli yakından ilgileniyor. Genç futbolcunun kariyer planı ve kişisel gelişimi dahil her konu Kocaman’ın süzgeçinden geçiyor, Fenerbahçe’nin hocası Recep’in doğru adımlar atabilmesi için kılı kırk yarıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın gelecek sezondan itibaren Recep’e ilk 11’de yer açmayı planladığı da öğrenildi.
İmza yarışı
Gecenin bir yarısı Fenerbahçe’nin genç yıldızı Recep Niyaz’ı yürürken gören sarı-lacivertli taraftarlar önce gözlerine inanamadılar, ardından fotoğraf çekme ve imza alma yarışına daldılar. Kendisine gösterilen ilgi karşısında biraz mahçup olan Recep, kimseyi kırmamaya gayret gösterirken, arkadaşları ile birlikte yavaş yavaş evinin yolunu tuttu.
SENAD OK - ÖZEL HABER / FOTOĞRAFLAR: FEHİM KAYACAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.