Holiganizm Tribündeki şiddet, çirkin yüzünü bu kez engelliler maçında gösterdi! Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki tekerlekli basketbol maçında sporcuların sandalyeleri kırıldı!
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle ertelendi.
Ahmet Cömert Spor Salonu'nda saat 14:00'te başlaması gereken mücadele, maç öncesi taraftarların sahaya girmesi nedeniyle yaklaşık 20 dakika geç başladı. Daha sonra gerilim daha da tırmandı. Karşılıklı küfürleşmelerle geçen ilk periyodun ardından, ikinci periyodun bitimine 6 dakika kala olaylar büyüdü.
Taraftar gruplarının birbirlerine ve sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle hakemler oyunu durdurdu. Olaylara biber gazı ile müdahale eden güvenlik kuvvetleri tribünleri boşalttı. Olaylar sırasında sporcuların tekerlekli sandalyeleri kırıldı.
İki takım arasında yapılan protokol gereği konuk takım taratarının alınmaması gereken mücadele 31-26 Galatasaray üstünlüğüyle devam ederken tatil edildi.