21 Aralık 2012 Cuma

Alman Basını Fatih Terim'e maço dedi


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile eşleşmesine Bild'den ilginç bir yorum geldi. Bild kurayla ilgili haberinde, Schalke maço antrenöre karşı başlığını kullandı.

Alman takımlarının kuralarını değerlendiren gazete, Schalke ile ilgili bölümde sarı-kırmızılı temsilcimizin Teknik Direktörü Fatih Terim'i ön plana çıkararak, Schalke maço antrenöre karşı başlığını attı. Terim'den Türkiye Şampiyonu Galatasaray'ın starı olarak bahsedilen haberde, Maço antrenör, düğmeleri açılmış şekilde gömlek giymeyi ve kalın altın zincir takmayı seviyor. 2008 Avrupa Kupası'nda milli takım hocası olarak yarı finalde Almanya'ya karşı 3-2 kaybetmişti sözleri dikkat çekti. Gazete Galatasaray'ın kadrosunda eski Schalkeli Hamit Altıntop'un yanı sıra Hamburg forması giymiş Ujfalusi ve Leverkusen'de oynamış Cris'in de olduğunu yazdı.
Alman basınından Terim'e ilginç benzetme..!


Schalke kuradan memnun
Bild haberde Schalkeli yöneticilerin kuradan memnun olduğunu da belirtti. Haberde kulüp Başkanı Clemens Tönnies'in, Süper kura. Tam da benim içimden istediğim gibi oldu ve Menajer Horst Held'in, Galatarasaray grupta Menchester'i yenmiş olsa da, üst tura çıkma konusunda kendimize güvenimiz olmalı açıklamalarına yer verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.