16 Ekim 2012 Salı

Hamit Altıntop: "Akhisar'a iki gol attığında kral gibisin"


Galatasaraylı Hamit Altıntop, Milli Takım'ın Macaristan maçı öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcunun 'Türkiye'de Akhisar'a iki gol atınca kral oluyorsun' şeklindeki sözleri kafalarda soru işareti bıraktı. Bilindiği gibi Galatasaray'ın, ligin zayıf ekiplerinden Akhisar Belediye'yi 3-0 yendiği maçta Burak Yılmaz 2 gol birden atmıştı. Bu açıklamaların ardından Hamit Altıntop'un Burak Yılmaz'ı mı kastettiği iddialarını gündeme getirdi.




A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Hamit Altıntop ise, maçın öneminin farkında olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:  "Takım arkadaşlarım ve hocamızla mutluyuz. Maçın önemimin farkındayız. Bazı arkadaşlarımız bizimle olmayacak bu durum yeni oyuncular için de iyi bir fırsat olacak. Beklentilerimiz ilk baştan beri büyüktü. İstediğimiz puanları alamasak ve üzülsek de, önümüzde maçlar var daha. Yarın bu maçlara tekrar başlamak istiyoruz."

Takım içinde hiçbir sorun bulunmadığını belirten Altıntop, "Hocamızla paylaştıklarımızı saha içinde uygulamaya çalışıyoruz. Maalesef kendimizi Türk futbolcusu olarak geliştiremiyoruz. 2006'da olumlu bir maç yapıp 2008'e katılmıştık. İnşallah yarın da olumlu bir maç olur. Maçın öneminin farkındayız. Yarın inşallah o başlangıcı yapacağız. Tabii ki bazı eksiklerimiz var. Oynayacak arkadaşlar için fırsat olacaktır. Umarım bu da yarın için olumlu olacaktır" dedi.

kaynak:milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.