6 Ekim 2012 Cumartesi

Galatasaraylı David Hawkins kimdir - Kariyeri


David Gregory Hawkins 28 Ekim 1982 Washington doğumlu yıldızın boyu 1.95 m.

David Hawkins Oynadığı Takımlar :           David Hawkins Başarıları:

-Profesyonel Kariyeri                                                            .   İtalyan Ligi Şampiyonluğu
.Sebastiani Rieti                                                                       .   Türkiye Ligi şampiyonluğu
. Virtus Roma                                                                            .   Türkiye Kupası Şampiyonluğu
. Armani Jeans Milano                                                          .    Euro Challenge Kupası
. Montepaschi Siena
. Beşiktaş Milangaz


Hawkins John Chaney  Baykuşlar için Temple Üniversitesi kolej basketbol oynadı. Kötü notları nedeniyle kolej eğitimi riske girse de azmi ile takım içinde liderliğe yükselmesi sayesinde eğitimini tamamladı. . 2002-03 Atlantik  Konferansı  şampiyonluğu  ve All-Atlantik On Konferans istatistik lideri oldu. (Maç başına 16.9 ribound ve 24.4 sayı  ortalaması tutturdu)

2004-05 sezonunu Sebastiani Rieti ile geçiren Hawkins, 2005 sezonunda Virtus Roma’ya transfer oldu.  Hawkins maç başına 17.1 sayı ortalaması ile sezonu tamamladı. Bir sonraki sezon   boyunca  maç başına 18.5 sayı ortalaması,  maç başına 2.9 top çalma ile kendine güvenenleri mahçup etmedi. Başarısı ile ve Roma’nın yatırımları ile iki sezon üst üste Eurolig’de boy gösterdi. Eurolig 2 sezonu boyunca , maç başına 13.6 ve 10.9 sayı ortalaması tutturdu.
2007-2008 sezonunda bir başka İtalyan Euroleague takımı Armani Jeans Milano ‘ya transfer oldu.  5 Şubat 2009 günü  Montegranaro karşısında kariyer rekoru kırdı ;35 sayı attı, 10 de ribaund .







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.