21 Eylül 2012 Cuma

Yandaş medyada Lady İmam'a Büyük Linç



Sık sık Akp ve cemaatçilerle polemik yaşayan İmamın Gülü takma adıyla Twitter'da yer edinen şahıs, internethaber.com yazarı Süleyman Özışık ile Bingöl'de şehit edilen askerler konusunda tartışmaya girince sonunu hazırlamış oldu.

Akp yandaşı Özışık'ın kendisine sert eleştiriler gelmesine katlanamaması  onun operasyonel adımlar atmasına yol açtı.

Lady imam'ın kimliğinin deşifre edilerek zor durumda kalmasını isteyen köşe yazarı kısa zamanda bu bilgilere ulaşmak için  bazı hamleler yaptı. Lady imam'ın Bağcılar'da bir öğretmen olduğunu tespit ettirip bunu da herkesle paylaştı. Kısa sürede kimliği ve fotoğrafları deşifre olan Sevil Öğretmen alalacele Twitter hesabını kitlerken  Akp ve cemaat yanlıları kendisine saldırmaya başlamıştı bile.

Bundan sonrası ise tam bir komedi..  Bir insanın özel bilgileri çalıştığı yer  fotoğraflarının yasa dışı yollardan ele geçirilip kamuoyuna sunulmasını savunan bir sürü  insan  gayet memnun bir şekilde  durumun keyfini yaşarken,  sosayl medyanın da seivrilmeye başladığınızda muhalaefet yapmak için hiç de güvenli bir yer olmadığı bir kezd aha ortaya çıkmış oldu.

Akabinde ortaya atılan chp parasıyla tatile gitti haberlerinin asılsız olduğu söylendi.10 yıllık öğretmen olan ladyimam deşifre olmasıyla birlikte karalama kampanyasına maruz kaldı.

İmamın Gülünün Twitter hesabı korumalı moda geçmiş durumda buna rağmen işte twitter istatikleri:
167.628 Tweet
1.542 Takip ettikleri
15.527 Takipçi

Üye Yorumlarından Bazıları

 İmamıngülü'nü tehdit edenleri bulup en ağır cezayı vermek. Bu ülkede zaten her olayın ana sebebi özgürlüklerin kısıtlı olması. 
PKK ile pazarlığa hiç değinmeyen, Hataylıların tepkisini Çin basını bile yazarken susan gazeteciler; İmamıngülü'nün kimliğinin derdindeymiş!
İmamıngülü adlı kullanıcının kimliğini deşifre etmeye gazetecilik değil fişlemek denir. Galeyana gelmeye dünden razı toplumu herkes biliyor.
Hürriyet gazetesi neden imamıngülü isimli sözde bilinmeyen şahısa destek çıkıyor. Oysaki "İmamıngülü" örgüt propagandası yapan biri 
'Ergen'ekon'u ve İmamıngülü valla kusura bakmayın ama sizin şu maduruz, acıyın bize, ibiş dediler bana ayaklarınız can sıkıyor artık.

İmamıngülü,başka bir adıyla Bayırgülü. renkli bir resmini gördümde , hacı kadın çok çirkin ya,ondan siyah beyaz avatar kullanıyormuş demek.

İmamıngülü adlı kullanıcıyı deşifre etmek mi gazetecilik?

'İmamıngülü' vakası tivitırın ne denli ciddiye alınması gerektiğinin kanıtıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.