20 Eylül 2012 Perşembe

M.United-Galatasaray maçının hakemi Wolfgang Stark'a tepkiler

HTSPOR Yazarı Bülent Yavuz, Manchester United-Galatasaray maçının hakeme Wolfgang Stark'ın performansını değerlendirdi. Yavuz, Stark'ın Galatasaray'ın penaltısını vermediğini söyledi

Evet, Alman hakem yapacağını yaptı. Maçtan önce tedirgin olduğumu söylemiştim zaten. Maçın hemen başında Vidic'in Umut Bulut'a yaptığı müdahale çok açıktı. Bu penaltıyı bırakın Stark kariyerinde hakemi, amatör hakem bile verir. Yazık, çok yazık oldu!

UEFA Hakem Kurulu Başkan olsam, Alman hakemin bir daha maçlara çıkmasını engellerim. Hakem penaltımızı vermeyince vicdanen rahatsızlık hissetti. Manchester United'ın net iki tane penaltısı var. Umut'a yapılanı vermeyince bu pozisyonlara arkasını döndü. 90+2'de de Aydın Yılmaz'a yapılan net bir penaltı var. Hem de asistan çizgi hakeminin önünde. Manchester United'a penaltıları vermeyen Alman hakem, bize verir mi hiç! Vermedi de zaten. Galatasaray'a yazık oldu. En az 1 puan hakkımızdı. Bakalım bu hakem UEFA arenasında bir daha boy gösterecek mi!

MAÇIN ÖZETİ:VERİLMEYEN 2 PENALTIMIZ DİREKTEN DÖNEN 3 TOPUMUZ VE REZİL BİR HAKEM....SONUÇ:MANU:1 GS:0

Maçın sonucu yanlış yazılmış Manchester United + hakem + bal 1-0 Galatasaray




Maçın kısa özeti; Muslera & Semih Kaya = maçın yıldızı, Felipe Melo = hayal kırıklığı, Hakem = ahlaksız

wolfgang stark da marvel kahramanı mı hakem mi belli değil. ben futbolcu olsam boş yere oyundan bile atsa isminden dolayı ses çıkarmazdım.

Stark,daha ilk dakikada Umut'a yapılan penaltıyı ve sarı kartı atladı.Yazık.Önü kapalı kaldı ancak kale arkasındaki hakem de ayrdımcı olmadı

Elin ingilizi bile mac galatasaray'ın hakkıydı hakem haklarını yedi zor kurtulduk diyor bazı arkadaslarımız hala bize laf cakıyor yazık !!!

Alman hakem TÜRK düşmanı olmasaydı Manchester'dan en az 1 puan çıkartırdık.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.