14 Eylül 2012 Cuma

Kraliyet ailesi şokta: 'Cambridge Düşesi Kate’in üstsüz'

İngiltere’de Kraliyet ailesi Prens Harry’nin Las Vegas’ta çekilen çıplak fotoğraflarının şokunu daha üzerinden atamamışken şimdi de Fransız Closer dergisi Cambridge Düşesi Kate’in üstsüz fotoğraflarını yayınladı

Çifte yakın bir kaynak, “Prens William ve Kate mahremiyetlerinin ihlal edilmesi nedeniyle çok üzgünler elbette bu bir ihlalse” diye konuştu. Kaynak fotoğraflardakinin Kate olup olmadığını teyit edemeyeceğini zira söz konusu karelerin uzun mesafeden objektifle çekildiğini ve buzlandığını belirtti. Aynı kişi, “Londra’daki avukatlarımızla ve Paris’teki muhataplarımızla görüşüp elimizdeki seçeneklerin ne olduğunu değerlendireceğiz. İngiltere’de bu fotoğrafları kimsenin yayınlamak istediğini düşünmüyoruz dolayısıyla Basın Şikayet Komisyonu’nun olayı ele alması söz konusu değil” diye konuştu.

BBC’nin Kraliyet ailesi muhabiri Nicholas Witchell ise fotoğrafların İngiliz gazetelerine geçen hafta servis edildiğini, ancak gazetelerin kareleri yayınlamayı reddettiğini belirtti. Daily Mail’e konuşan bir kaynak ise Prens William’ın annesi Diana’nın 1997 yılında Paris’te paparazzilerden kaçarken geçirdiği bir trafik kazasında öldüğünü hatırlatarak, “Bu olay takvimleri 15 yıl geri götürdü” dedi. Fotoğrafların Kate ile William’ın geçen hafta Fransa’da yaptıkları tatil sırasında çekildiği belirtildi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.