12 Ağustos 2012 Pazar

Londra 2012 Kapanış Seremonisi töreni video izle

Londra 2012 Kapanış Seremonisi olarak yayınlanan logo üzerinde son 17 gün içerisinde Google tarafından yayınlanan Doodle’lar üzerinde yer alan 15 olimpik spor dalında mücadele eden sporcularlar yer almakta. Yayınlanan Doodle görseli üzerinde okçuluk, dalış, eskrim, artistik cimnastik, hokey, masa tenisi, gülle, sırıkla atlama, senkronize yüzme, cirit, basketbol, slalom kano, futbol ve ritmik cimnastik sporlarına ait figürler yer almakta.

Londra 2012 Olimpiyat komitesi kapanış törenleriyle ilgili fazlaca detaya girmedi.
Kapanış töreni için özel doodle hazırlayan Google, törenlerin bilinen sporcu geçidini ana sayfasına yerleştirdi.
Kapanış törenlerinin toplam 150 dakika yani 3 saate yakın sürmesi bekleniyor.İçeriden sızan ilk bilgilere göre Rio Karvanalı’na benzer bir geçit töreni yapılacağı belirtildi.
Olimpiyata katılan 204 devleti temsilen 204 bakır levhadan oluşan dev çiçek şeklindeki meşale kapanış töreniyle birlikte sönecek. Spice Girls ve Annie Lennox gibi İngiliz sanatçıların sahne alması bekleniyor.Jessie J, Tinie Tempah, Queen gitaristi Brian May, Annie Lennox ve George Michael ile birlikte Muse ve Ed Sheeran sahneye çıkması beklenen diğer isimler.
Londra 2012, Kapanış Seremonisi

Kapanış törenlerinde 4 bin gönüllü dansçı müziğin ritmine uygun bir dans gösterisi sunacak.
Daily Mirror’da yer alan habere göre, Harry, Zayn, Liam, Niall ve Louis adlı beş gençten oluşan ve şu sıralar popülaritesi tüm dünyaya yayılan One Direction grubu, Olimpiyat Oyunları kapanış seremonisinde, sahne alacak isimler arasında. Grubun tören sırasında Stratford Olimpik Stadyumu’nun atletizm parkurunda tur atacak bir aracın içinden “’What Makes You Beautiful” adlı şarkılarını söyleyecekleri belirtildi. Törenin provasına katılan grubun, hayatlarında ilk kez yaşayacakları bu deneyim için çok heyecanlı oldukları ve sanhe alacaklarını hiçbir şekilde söylememeleri konusunda yemin ettikleri de ifade edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.