12 Ağustos 2012 Pazar

Galatasaray - Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Tüm futbolseverler tarafından sonucu heyecanla beklenen ve Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finali'nin saati belli oldu.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe 12 Ağustos 2012 Pazar günü Süper Kupa'nın sahibi olabilmek için Yeni Erzurum Stadı'nda karşı karşıya gelecekleri  maçın saati açıklandı.



Fenerbahçe Galatasaray derbisine  kısa bir süre kala heyecanlı bekleyiş sürerken,  Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Final maçı  başlama vuruşunun 20:55'de yapılacağı açıklandı
Terim'in derbi planı hazır (Video)
Önümüzdeki Pazar günü Yeni Erzurum Stadı'nda 20:55'de oynanacak karşılaşmada Galatarasay ile Fenerbahçe yeni sezonun ilk kupasını almak için kıyasıya mücadele edecek ve maç ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.


FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ İKİ TEKNİK ADAM BULUŞTU
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, pazar günü Yeni Erzurum Stadı'nda yapılacak olan TFF Süper Kupa Finali öncesi Palandöken Kış Turizm Merkezi'ndeki Dedeman Ski Lodge Otel'de birbirlerine başarılar dileyerek basın mensuplarının sorularını cevapladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.