16 Ağustos 2012 Perşembe

Fikret Orman’ın kucağına aldığı Bahar Özden

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Bodrum’da özel teknesinde kucağına aldığı Bahar Özden’in Bayrampaşa’da ikamet ettiği ve daha önce birçok evli işadamıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın Bodrum’da Bahar Özden isimli genç bir kadınla fotoğraflarının çekilmesinin ardından, Orman’ın yaptığı ‘Arkadaşımın yeğeni’ açıklamasının inandırıcı olmadığı anlaşıldı. Sizlerle Fikret Orman ile Bahar Özden’in, Bodrum’da aşk kaçamağı görüntülerini paylaşılmıştı

Başkan'ın tatil oyunlarıHaberimizin ardından Fikret Orman ve eşi Sedef Orman, teknedeki genç kadının, arkadaşlarının yeğeni olduklarını açıkladılar. Ancak ‘Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı ’... Meğer Bahar Hanım, şimdiye kadar çook ‘Orman’lar yakmış! Boşnak göçmeni bir ailenin 5 kız kardeşten ortancası olan Bahar Özden, işadamları ve zengin kişilerle yaşadığı aşklarla tanınıyormuş. Bayrampaşa’da oturan teknedeki ‘yeğen’, çevresinde çok tanınan bir isim. Haberin gazetemizde yayınlanmasının ardından pek çok kişiBahar Özden ile ilgili çarpıcı bilgiler aktardı. Adı bizde saklı olan haber kaynaklarımızın ilettiklerini çeşitli kaynaklara da sorgulattık.


ESKİ SEVGİLİSİ EVLİ İŞADAMI ÇIKTI 
Fikret Orman’ın teknede kucakladığı Bahar Özden, 2000 yılında Şahin Balkan isimli bir beyle evlenmiş. Bu evlilik 2 yıl sürmüş, boşanmanın ardından eski eş Şahin Balkan, Kolombiya’ya taşınmış. Geçtiğimiz yıllarda, ‘Bursalı evli bir işadamıyla ’ (evli işadamının adı bizde saklı) ilişki yaşayan Bahar Hanım, işadamına da oldukça zor günler yaşatmış. Anlayacağınız Bahar Hanım, aşkını yaşarken her şey güzel ancak karşı taraf ayrılmak istediğinde özel isteklerde bulunarak zor durumda bırakıyormuş. Daha bitmedi! İstanbul’da özellikle Bayrampaşa’da geniş bir çevresi olan Bahar Özden çevresindekilere ilişki yaşadığı işadamlarıyla ilgili çarpıcı olaylar anlatmış. Özellikle zengin ve evli işadamlarını kendisine sevgili olarak seçen Özden’in son kurbanı ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman.
Başkan'ın tatil oyunları
HT KULÜP objektiflerine yansıyan Fikret Orman ile Bayrampaşalı ‘yeğen’ Bahar Özden’in yasak aşk görüntüleri, Türkiye’nin magazin gündemine bomba gibi düştü. Biz doğru bildiklerimizi, tarafsız bir şekilde okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz. Fikret Orman’a tekrar soruyoruz: Özel teknesinde kucakladığı ve ‘Arkadaşımın yeğeni’ dediği Bahar Özden kim? Yasak bir aşk mı, değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.