9 Haziran 2012 Cumartesi

Babalar Günü için alınabilecek hediyeler - öneri ve tavsiyeler

Climber Markasının Moda Yönetmeni Ümit Ünal, bu sene 17 Haziran Pazar Günü kutlanacak ‘Babalar Günü’ için hediye önerilerinde bulunuyor. Babaları modernist ve konformist olarak ikiye ayıran ünlü modacının önerileri şöyle sıralanıyor.

Ümit Ünal, modern çizgideki babalara, 2012 Yaz Erkek modasında öne çıkan slim fit pantolonlar, beyaz denim pantolonlar ile limon sarısı ince yıkamalı düz renkli reglan kol trikolar ve beyaz zemin üzerine renkli ince çizgili, küçük yakalı kübik desenli gömleklerin çok yakışacağını belirtiyor.

Ünlü modacı; konformist babalar için ise özellikle kum beji, bej, buz mavisi ve beyaz renkli rahat kesimli özel kumaş pantolonlar, taş rengi, açık petrol yeşili ve muz kabuğu sarısı trikolar ile kısa kollu likralı, düğmeli yakalı olan kobalt mavisi, buz mavisi gömleklerin şık bir hediye olacağını ifade ediyor.

Babalar Günü Zippoosu

Çakmak her erkeğin cebinde mutlaka olur. İster sigara içsinler ister içmesinler çakmak taşımakla cüzdan taşımak aynı değere sahiptir. Babalar günü için de cebinizi yakmayacak küçük ama değerli bir hediye arıyorsunuzdur. Çünkü hepimiz genelde çok pahalı olmasın ama hediyemiz yarar ve verdiğimiz kişiyi mutlu etsin isteriz. Babalar günü hediye seçenekleriniz de böyle olmalıdır. Çünkü babalarımız da bizden öyle kocaman hediyeler beklemezler.
Sadece onları düşündüğümüzü bu günde unutmadığımızı bilmemizi isterler. Bu yüzden babalar günü aslında önemli bir gündür. Hem ataerkil bir toplum olmamızın da getirmiş olduğu bir yandan iyi bir yandan kötü bir durum vardır. İyi olan yanı evde baba otoritesinin olması. Kötü olan yanıysa babaların çocuklarını sevmesi onların otoritelerinden birşey çalacakmış gibi gözükmesidir.
Yani demek istiyorum ki bir çoğumuzun babası bize sadece bayramlarda doğum günümüzde kısaca özel günlerde bize sarılıyor öpüyor olabilir. Babalar günü de babanıza onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz onun da sizi ne kadar çok sevdiğini göstermesi için bir bahanedir. Bu yüzden hediyenizi alın hemen ve babanıza koşun doya doya sarılın babalar gününü kutlayın…
BABALARA ÖZEL ÇAKMAKLAR


Babanızın sevdiği bir filmin zipposunu ona babalar gününde hediye edebilirsiniz.

Allattinin sihirli lambasına benzeyen çakmak farklı bir babalar günü hediyesi olacaktır.

Üzerinde bir bilgisayar oyunun görüntüsünün basılı olduğu zippoo farklı bir babalar günü hediyesi olacaktır.

Klasik eski bir görünüme sahip olan zippo çakmak babalar günü için güzel ve özel bir hediye olacaktır.

Baston şeklinde dizayn edilmiş çakmak babalar günü için farklı bir hediye olacaktır.

Fotoğraf makinesi şeklinde tasarlanmış babanızın önce ne olduğunu anlamayacağı ilginç bir babalar günü hediye olcaktır

Üzerinde pitona benzeyen farklı bir şeklin olduğu siyah çakmak sıradışı bir babalar günü hediyesi olacaktır.

Zippolar babalar günü için ekonomik anlamda uygun ve işlev açısından da güzel bir hediye olacaktır.


Pijamalı Babalar Günü



Babalar gününe çok az bir zaman kaldı. Takvimler 17 Haziranı gösterdiğinde 2012 yılının babalar günü gelmiş demektir.Sizde babanıza hala ne alacağınıza karar verememiş olabilirsiniz. Bu durumda yapılacak tek şey babalar günü hediyeniz için araştırma yapmak. Kullanışlı ve güzel bir babalar günü hediyesi almak için çok uğraşmanıza gerek yok aslında. Babanıza daima kullanabileceği birhediye alabilirsiniz.
Neden bahsediyorum söyleyeyim hemen pijama takımlarından elbette babanıza çok güzel bir pijama takımı hediye edebilirsiniz. Pijama takımları babalar günü için alacağınız hediye seçenekleri içinde olursa babanız yaz kış demeden giyinebilir. Böylece uyurken de gayet şık olur. Eğer kararınız pijama takımları yönünde geliştiyse gelin şimdi hep birlikte bakalım erkek pijama takımı modellerine.

ERKEK PİJAMA TAKIMLARI



Kısa kollu t-shirt olarak tasarlanmış beyaz üzerine siyah desenlerin olduğu pijama takımı güzel bir babalar günü hediyesi olacaktır.



Beyaz üzerine kırmızı puantiyeli erkek pijama takımı babalar günü hediyeniz olabilir.



Saten kahverengi desenleri olan pijama takımını babanız çok beğenecek.



Babalar günü için mavi puantiyeli bir pijama takımı tercihiniz olabilir.



Mavi ve lacivert çizgilerle tasarlanmış şık bir pijama takımı babalar günü hediye önerilerimiz arasında.



Tam bir erkek rengi olan mavi pijamalar çok şık ve farklı bir babalar günü hediyesi olacaktır.


Siyah üzerinde belli belirsiz gri çizgilerin olduğu pijama takımı babalar günü hediye seçenekleri arasında.




Gri ve beyazın mükemmel uyumuyla oluşturulmuş altı lastikli olan pijama takımı babalar günü hediyeniz olursa babanız uyurken de şık olacaktır.



Kahverengili pijama takımı farklı bir babalar günü hediyesi olabilir.
Babalar Günü Hediye SeçenekleriBabalar Günü Hediye Seçenekleri








Babalar yaklaşıyor ve babanıza ne hediye alacağınıza karar verememiş olabilirsiniz. Haklısınız da babalar günü hediye seçenekleri de o kadar geniş bir yelpazeye dağılmış durumda ki biz bile hazırlarken bunları şaşırdık. Hadi ya bir erkeğe alınabilecek bu kadar çok hediye varmıymış diye. Yani sizinde babalar günü hediyenizi seçerken kafanız daha çok karışacak. Hele de babalar günü hediyenizi son bir kaç güne bırakırsanız iş içinden çıkılmaz bir hal alabilir.
Bu yüzden siz babalar günü hediyenizi şimdiden seçin diyoruz. Böylece babalar günü kapıya dayandığında o tıklım tıklım olan alışveriş merkezlerini gezmek hediye almaya çıkabilmek için extra zaman yaratmaya çalışmayacaksınız. Eğer sizde bizim gibi düşünüyorsanız ve diyorsanız ki doğru söylüyorsunuz ben şimdiden alıyım hediyemi dursun bir kenarda o zaman gelin hep birlkte bakalım babalar günü hediye önerilerimize.
BABALAR GÜNÜNE ÖZEL FARKLI HEDİYELER




Bir erkeğe sadece babalar günü gibi özel günlerde değil her zaman alınabilecek en risksiz hediye bir kol saatidir



Babanıza sigarayı bıraktırmak için pek hoşuna gitmeyecek olan ama yine de manidar ve farklı bir babalar günü hediyesi alacaksanız hıristiyanların tabutları şeklinde tasarlanmış bu sigara tablasını hediye edebilirsiniz. Belki sigarasını her aldığında aklına bir gün sigara yüzünden ölebileceğini getirir.



Babanız için içinin açık olduğu izlenimi veren ilginç bir masa saatini babalar günü hediyesi olarak satın alabilirsiniz.



Babalar evin çınarıdır. Onlara üzerinde çınar baskılı bir t-shirti babalar günü hediyesi olarak verebillirsiniz.




Babanıza kum saatinin teknolojik biçimde tasarlanmış halinin olduğu bir kol saatini babalar gününde hediye edebilirsiniz.




Babanız size kurbağa diyorsa çok anlamlı ve ilginç bir hediye olcaktır onun için babalar gününde sizin aldığınız kurbağa şeklindeki bantlık.




Gözlüğe takılan bir hoparlörle ilginç bir hediye babalar günü hediyeler gününüz olabilir.




Spora gitmeyi seven babanıza babalar gününde spor ayakkabı alabilirsiniz.

Babalar Günü İçin Dolma Kalemler




Babalar günü için zaman daralıyor hediye seçenekleri içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bu durumda sizin de yapmanız gereken şey hediyenizi belirleyip belirlediğiniz hediyeyi alma yollarına düşmeniz. Babalar günü için hediye seçeneklerinin başında da dolma kalemler geliyor. Öğretmen müdür yani elinden kalem düşmeyen durmadan yazıp çizen bir babanız varsa kalem alınabilecek en güzel hediyedir.
Dolma kalem olması gereğiyle mürekkebi yanında olduğu zaman hiç bitmez ayrıca yazı yazmak bir süre sonra işkence haline de gelse sizin babalar gününde armağan ettiğiniz kalemle motive edecektir babanızı. Bir de o kadar fazla dolma kalem seçeneği var ki içlerinden babanızın zevkine uygun bulamayacağınız bir kalem yok gibi.Dolma kalem konusunda da kararsız olabilirsiniz ama önce gelin hep birlikte şu dolma kalemlere bir göz atalım bakalım babalar günü hediyesiolmaya uygunlar mı değiller mi ?
DOLMA KALEMLER



Siyah şık bir dolma kalem babalar günü hediyesi için ilk tercihiniz olabilir.



Farklı bir desene sahip metal renkli dolma kalem babalar günü hediyeniz olabilir



Kırmızı metal ve taşların canlandırdığı dolma kalem babalar günü hediyeniz olmak için kutusuna konmayı bekliyor.



Krem renkli şık bir dolma kalem babanızın masasına çok yakışacak.



Kabartmaların olduğu dolma kalem babalar günü hediyesi için iyi bir seçim olacaktır




Metal dolma kalem babalar günü için şık bir tercih olabilir.



Siyah üzerinden gold şeritlerin geçtiği dolma kalemi babalar günü hediyeniz olarak seçebilirsiniz.



Ucu uzun tam bir müdür kalemi olan kalem babalar günü hediyeniz olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.