7 Mayıs 2012 Pazartesi

TFF'nin kararlarına büyük tepki - Tek Suçlu ibrahim Akın

TFF yönetimi 3 Temmuz sabahı başlayan şike soruşturmasında cezaları dün gece açıkladı.

Tüm gazeteler baskılarını tamamlamış ve özellikle haber televizyonları gecenin rehavetine kapılmıştı. TFF resmi sitesinden duyurulan haber ilk önce internet sitelerinde yerlerini aldı. Televizyon kanalları Türk spor tarihinin en kritik kararını ancak sabah bültenlerinde izleyicilerine duyurabildi.

TEK SUÇLU İBRAHİM AKIN MI
PFDK’nın açıkladığı rapor sonrası herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Öyle ki neredeyse tek suçlanan isim İbrahim Akın’dı.

PFDK hiçbir takıma ceza vermezken sadece şahıslara ceza kesti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in eski açıklamaları dikkate alındığında, ‘takımların değil, şahısların ceza alması lazım’ yaklaşımın PFDK raporunda tam anlamıyla karşılık bulduğunu görüyoruz. Bu yaklaşımla amaçlanan ise UEFA’ya gidecek takımların önünü açabilmekti.

ŞİKE TİYATROSU
Açıklanan PFDK kararı sonrası anlaşıldı ki şike soruşturmasının en büyük günah keçisi İbrahim Akın. Onlarca perdelik oyun çıkabilecek olan şike soruşturmasında yazan da yöneten de İbrahim Akın… İzleyenlerin henüz zihinlerinde tam oturtamadığı şike tiyatrosunda TFF ve PFDK’nın tutumu kafaları iyice karıştırdı.

Hazır şehir tiyatrolarının özelleştirilmesi tartışması tüm sıcaklığını korurken, sahneye koydukları trajikomik oyunlarla izleyicileri ‘ahmak’ yerine koyan TFF ve PFDK da kapatılsa yeridir hani..

kaynak:ensonhaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.