7 Mayıs 2012 Pazartesi

Şenol Güneş Trabzonspor'dan istifa edecek mi?

Trabzon Beşikaş Maçında stada gönderilen güneş hoca açıklamalarda bulundu.

BİR DAHA SAHAYA ÇIKIP ÇIKMAYACAĞIMA İLERLEYEN GÜNLERDE KARAR VERECEĞİM
Önümüzdeki süreçte kendisinin çalışma koşullarıyla ilgili bir değerlendirme yapacağını da belirten Güneş, “Kendimle ilgili neye karar vereceğimi, bir daha sahaya çıkıp çıkmayacağımı ilerleyen günlerde kamuoyuna aktaracağım. Açıklamalarımı da belli bir süre bu şekilde yazılı olarak yapacağım. Yanlış yapan ben de dahil olmak üzere gerekli cezayı çekmeli ve hesabını vermelidir. Ama unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur” yorumunu yaptı.


TARAFTARA ÇAĞRI
Sözlerinin içinde Trabzonspor taraftarlarına da mesaj veren Güneş, şunları söyledi: “Onlar üzülmesinler, paniğe kapılıp provokasyonlara gelmesinler. Bizim işimiz sadece sahada futbol oynamaktır. Bu felsefemizi desteklesinler. Rakiple, hakemle uğraşmasınlar. Bu zamana kadar olduğu gibi sabırla ve sağduyuyla tüm özverilerini sahaya yansıtan oyuncularımıza destek versinler. Ayrıca bize katkılarından dolayı siyasilerimize, sanatçılarımıza, iş adamlarımıza ve tüm futbolseverlerimize teşekkür ediyoruz. Kulübe olan sahiplenmelerini bundan sonra da sürdürmeleri zorlu yarışta bize en büyük katkıyı yapacaktır”
Açıklamalarının sonunda ülkedeki bazı çevrelerin bilerek ya da bilmeyerek ortamda gerginlik yarattıklarını, bunun da futbola zarar verdiğini savunan Güneş, “Kimse kafasını deve kuşu gibi kuma sokup sorumluluktan kaçınmasın. Zira herkes bir gün sıranın kendisine geleceğini bilmelidir” değerlendirmesinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.