17 Mayıs 2012 Perşembe

Fenerbahçe'nin Twiter'da Türkiye Kupası Geyikleri

Fenerbahçe'nin 29 yıl sonra gelen Türkiye Kupası şampiyonluğunu coşku ile kutlarken bu aşırı sevinç gösterisi rakip taraftarların alay konusu oldu.

Gelen Bazı yorumlar şu şekilde: 

"Rahat uyu Fred Çakmaktaş, Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı aldı."

Fred Çakmaktaş Bir takım düşünün 7 yıldır Türkiye Kupasını alamıyor,Kadıköy'de 14 yıldır Fenerbahçe'yi yenemiyor 100.yılında şampiyon olamıyor

Fred Çakmaktaş Dünyada TT olursa ecnebilere nasıl anlatacağız fenevin türkiye kupasını aldığını gelde çık işin içinden..

fred çakmaktaş: Galatasaray tribününden ricam artık benle uğraşmayın. bir devir kapandı. resmimi afişe etmeyin. fenerliler artık cilalı taş.

HAKAN ŞÜKÜR'ün aldığı Türkiye Kupası sayısı 6 iken, Fenerbahçe'nin toplam Türkiye Kupası sayısı 5 lan hahahahh

galatasaray 7 ,Fenerbahçe 5.kez Türkiye Kupasını alarak, 6 kez Türkiye Kupası kazanan HAKAN ŞÜKÜR ile aradaki farkı bire indirdi.Tebrikler.

Fenere kupayı fred çakmaktaş verecekmiş.

Allah'ım sen bizi Türkiye kupası kazanma konvoyuna katılacak duruma düşürme Yarabbiiiiiiiiimmmmmm

siz yanından geçmediğiniz uefa kupası'yla dalga geçince normal, biz 14 defa kazandığımız türkiye kupası'yla dalga geçince AAAUUUWWWW

Herkes son "Fenerbahçe Türkiye Kupası Kazanamıyor" esprilerini kullansın. Birkaç dakika sonra tedavülden kalkacak ona göre.

29 yıl sonra Türkiye Kupası'nı aldınız ama sen yine göremedin. Bahtsız bedevi gibisin @azizyildirim

Fenerbahçe? Türkiye kupası? mayalar haklı olabilirler sanrım artık :/

Galatasaray 12 yıldır uefa kupası 7 yıldır Türkiyekupası 5 gündür de Ş.Saraçoğlunda lig kupası alamıyor


ATV'nin yayın yönetmeni olsam, hemen alt köşeye "TV'de ilk kez" yazısı koyardım :)))

Il Ker-
renkli televizyonda ilk kez kupa kaldıracaklar hayırlı olsun :)

@FamouSGG Fenerbahçe'nin üzerindeki Mersin İdman Yurdu laneti bu sene kalkmıştır. Süper Kupa maçı için sabırsızlanıyorum.

@umutakcam Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı alıyor, ben de dahil 37.552.835 kişi ilk kez Fenerbahçe'yi Türkiye Kupasını kaldırırken gördü.

@h_avine Real'in Barça'yı yenmesi, Messi'nin penaltı kaçırması, Real-Barça'nın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi... Bunlar Fenerbahçe'nin kupayı alacağının göstergesiydi

@Sehhnaz Son Dakika: Ankara'da Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazandığını öğrenen Sadri Şener, o kupa bizim hakkımız kupamızı istiyoruz dedi!!!

@smmutlu Fenerbahçe'yi değil de Alex'i tebrik ederim o olmasaydı bi 30 sene daha beklerlerdi.

@koraypekozkay Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası almasını anormal bulanlar... Hayatta her şey olur... Galatasaray bile Kadıköy'de puan alıyo, bu ne ki.

@serrayld Maçı kaydedin hemen. Arşivlere alın. Saklayın. Print alın. Caps alın bi şey yapın. Fenerbahçe Türkiye Kupası alıyor. Mucizeeeee!!!!!!

@SethIsFromMars Süper Kupa'da görüşürüz Galatasaray. Orada beraberlik yetmiyor.

@bin900yedi Türkiye'nin 4/3'ü üzgün ama artık Fenerbahçe'nin Türkiye Kupasını alamaması ile ilgili geyikleriniz son buldu.

@CanbazFatih Fenerbahçe'nin kupayı alması kesinleşince, kullanma kılavuzu verileceği açıklandı.

@CanselKemiksiz Fenerbahçe kupayı aldı. Hala Mayalara inanmayan var mı?

@tahamanj 29 yıl sonra Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Kaç nesli eziyetten kurtardılar, doyasıya kutlamak hakları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.