15 Mayıs 2012 Salı

Emre Belözoğlu, Galatasaraylı genç oyuncuları 'abileri olarak' uyardı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan şampiyonluk maçının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'nin Ankara seyahati öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-lacivertli takımın tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, Galatasaray'daki bazı genç oyunculara uyarılarda bulundu.

Galatasaray'ı göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik eden Belözoğlu, sarı-kırmızılı takımın bazı genç oyuncularının şampiyonluk sevincini abarttığını ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

Fenerbahçe olarak yaşanan kaos ortamına rağmen ellerinden gelen tüm mücadeleyi gösterdiklerini dile getiren Emre, "Biz gerekli mücadelemizi gösterdik, ama Galatasaray şampiyon oldu. Onları tebrik ederiz. İnşallah kupada şampiyon oluruz. Maç sonunda yaşanan olayları bizler de tasvip etmiyoruz. Bazı isimlerin sevinçleri bir ağabeyleri olarak beni üzdü. Daha çok yolun başındalar ve bu tarz hareketleri yapmalarını hata olarak görüyorum. Engin Baytar ve Selçuk İnan yakın arkadaşlarımız ve onları tebrik ediyor, kutluyoruz. Biz bu işin emekçiyiz. G.Saraylı futbolculardan açıklamalarıyla bizi üzen genç arkadaşlarımız oldu. Galatasaray'daki bazı genç arkadaşların sevinçlerini bizi rencide eder nitelikteydi. Henüz çok gençler ve bir ağabeyleri olarak onlara tavsiyem ileride pişman olacakları şeyler yapmaları gerektiğini söylüyorum. Onlar da sevinçlerini göstermekte haklılar ancak bazı şeylerin dozajını ayarlamak gerekir." dedi.

Fenerbahçe'nin yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen yarım puanla şampiyonluğu kaçırdığı konusuna vurgu yapan Volkan Demirel ise, "Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ise, yarım puan farkla şampiyonluğu kaçırdık, Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. Türk Telekom Arena'da oynanan ve bizim kazandığımız maçtan sonra da biz de çok sevindik ancak dozajını iyi ayarladık. Şampiyonluk yarışı her sene değişiyor. Önümüzdeki sene biz şampiyon oluruz ve biz de Türk Telekom Arena'da dozajından fazla sevinirsek Galatasaraylılar bunu kaldıramaz. Bu sebeple her şeyi kontrollü yapmak gerekiyor. Biz 3 senede 1 değil her sene şampiyonluğa oynuyoruz. Kupalar gelir geçer önemli olan Fenerbahçeli duruşudur. Trabzon'da yaşanan olaylara yeterli müdahale bile yapılmazken, bizim tarafımıza fazla derecede müdahale edildi. Cumartesi günü maç bittiğinde bir anda polisler çember yaptı, rakibi tebrik bile edemedik. Ne olduğunu biz de anlamadık. Biz kupa kazanır, kaybederiz. Açıkcası Cumartesi kaybettiğimiz kupa, bu seneki dertlerimizin yanında etki göstermedi. "

(Sporx)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.