20 Mayıs 2012 Pazar

Aziz Yıldırım Yeni listesine Kadir Topbaş'ın oğlu Ersan Topbaş'ı aldı

Fenerbahçe, bugün yeni yönetimini seçiyor. Aziz Yıldırım tek aday olarak yeni yönetimi delegelerin oyuna sundu. Aziz Yıldırım’ın yeni yönetim kurulu listesi Fenerbahçe camiasında ciddi tartışmalara neden olacağa benziyor.

FENERBAHÇE'NİN 2 NUMARASI OLARAK GÖSTERİLİYORDU

Kulübün Aziz Yıldırım’ın cezaevine girmesinin ardından kamuoyunda en çok görünen isimleri Nihat Özdemir ve Ali Koç’tu. Nihat Özdemir geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak artık Fenerbahçe yönetiminde görev almayacağını kaydetmişti. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç’un adı ‘artık Fenerbahçe’nin 2 numarası’ olarak geçmeye başlamıştı.

KADİR TOPBAŞ'IN OĞLU LİSTEDE

Bugün sabah saatlerinde Aziz Yıldırım’ın kongreye sunduğu yeni yönetim listesinde Ali Koç’un adının olmaması büyük şaşkınlık yaratırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın oğlu Hüseyin Ersan Topbaş’ın ismi listede yer aldı.
Fenerbahçe Futbol Altyapı ve Amatör Şubeler Sorumlusu olarak kulüpte görev alan Ersan Topbaş, endüstri mühendisi. Evli ve iki çocuk babası olan Topbaş 37 yaşında.

İşte Aziz Yıldırım’ın yeni yönetim listesi

Başkan: Aziz Yıldırım
Asil üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Alaeddin (Ali) Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ömer Temelli, Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Semih Özsoy, Tolga Deniz Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Hüseyin Ersan Topbaş.
Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mustafa Serdar Erkan, Turhan Şahin, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker.

Ersan Topbaş Kimdir?

Kadir Topbaş’ın iki oğlu Hüseyin Ersan Topbaş ve Mustafa Ömer Topbaş dış ticaret şirketi kurdu. Nio Dış Ticaret, başta narenciye olmak üzere meyve-sebze dış ticareti yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın iki oğlu ortaklaşa dış ticaret şirketi kurdu. Nio Dış Ticaret Anonim Şirketi adıyla faaliyete geçen şirketin yönetim kurulunda İrfan Meral, Hüseyin Ersan Topbaş ve Mustafa Ömer Topbaş görev yapıyor.

kaynak:ensonhaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.